Şimdi Ara

amazon.com geri iade hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amazon .comdan ek kitap okuyucu aldım 250 dolara fakat türkiyeye gönderimi olmadığı için amerikadanalışveriş .com un newyorktaki deposuna gönderttim ücretsiz bir kargo ile satıcı kargoyu ücretsiz yaptı .fakat amerikadanalışveriş .com 25 dolar kargo bedeli % 20 gümrük vergisi olacağını söyledi bende vazgeçtim almaktan ürün 2bintl burada oradan alsamda 2 binl ya geliyo devletimiz sağolsun.geiri iade için 12 dolarlık kargo parası isteniyor amerikada ülke içi ücretsiz kargo yokmu geri iadelerde burada olduğu gibi n11 den iade aldığın ürün geri iadeyi ücretsiz alıyor kargo bedelsiz
    bilgisi olan arkadaşlar belirtirse sevinirim yardımlarınız için teşekürler.

• Hayatinda noktalama isareti diye bir sey duydun mu?
  • İlgilenmiyorsan kayboll

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilgileniyorum kaybolmasam?? dikkat et 60 70 lira vermeyeyim derken paran gitmesin. adam senin için hayrına al ver yapmaz. ee amerikadaki kardeşimiz taş mı yesin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş mobilden anaca bu kadar oluyor adam ukelalik yapmış yardımcı olacağına akıl veriyor.ben n11 deki gibi iade sistemlerinin olduğunu sanıyordum Amazon unun müşteri memnuniyetini bilen bilir .yardımcı olmayacaksa gölge etme ihsan istemez .Türk Türk'e bu kadar sahip çıkar zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ebay'den alışveriş patladığı zaman (PayPal'in çekilmesi) bu tarz, aracılık hizmeti veren bir siteyi aradım. Soruyorum, "İşlem nasıl olacak?" Diyor "Ürünü biz ABD'ye istiyoruz. Buradan da 1 kgye kadar 20$, sonraki her kg için +10$ şeklinde kargo ücreti çıkıyor." Yine soruyorum, "Siz direk yabancı Paypal ile benim adrese ürünü isteyin, hem kargo ücretinden kurtulurum. Daha iyi olmaz mı? Diyor "O zaman bizim bu işi yapmamızın bir anlamı kalmıyor." "Peki" deyip kapattım :)

Sonra forumdan bir abimizle mevzuyu görüştüm :) Abi ürünü direk benim adrese istedi. Ürünün ücretini fazlasıyla havale ettim kendisine :) Komisyonsuz, ücretsiz kapıma kadar geldi ürün :D

Bir siz akıllısınız :D Bir de site kurmuşlar Ebay'den alışveriş, Amerika'dan alışveriş diye :D

Bir laf vardır: "Sen p.ç isen ben p.ç oğlu p.çim." diye :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.