Şimdi Ara

Amazon.com Maceram 2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

quote:

4-5 albüm alsam aslında ucuza gelir ama gümrüğe takılır mı ya da kargo kaç TL olur ?

100$ geçmediği takdirde gumruge takılmıyor.Ayrıca kargo ucretı urun ödeme sayfasında belırtılıyor.

Teşekkür ederim hocam.

rica ederim alım yaparsanız detayları belirtin lütfen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4-5 albüm alsam aslında ucuza gelir ama gümrüğe takılır mı ya da kargo kaç TL olur ?

100$ geçmediği takdirde gumruge takılmıyor.Ayrıca kargo ucretı urun ödeme sayfasında belırtılıyor.

Teşekkür ederim hocam.

rica ederim alım yaparsanız detayları belirtin lütfen

Elbette.

• forum çok cins adamlarla doldu arkadaş bişey paylaşmış adam ta arkadaki kulaklığa laf atıyor sabi sübyan doldu buralar
  • Birçok kişi amazon konusunda sıkıntı yaşıyor.Güzel bir konu olmuş.Ergenlere takılma dostum.
  • Senheiser'ı ustaca yerleştirmiş
  • kimseyi takmıyorum sıkıntı yaşayan onca kişi direk mesaj ıle ulasıyor hepsıne yardımcı oldum olurumda :)
  • Kehanist kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eline sağlık bende forumdaşalr sayesinde ebaydan ürün aldım lakin bir ürün var amazon da daha ucuz gibi bunun detayarlını da yazmışsın zaten de anlayamadığım kısımlar var yine de. Nedense herkes kendini zeki sanıyor. biz de 3 kelime ingilizce ile ihtyacımız gideriyorum işte.

Üründe free shipping yazsa dahi kargo çıkabiliyor ve bu da en son ödeme ksımında çıkıyor değilmi. Kargocu kapımıza gelip ekstra bir şey istermi.

bir tane de pm var sana. Şimdiden teşekkülr
  • kaç günde kargoya verildi?
  • Hocam ebayda durum gercekden cok farklı orda satıcı ıle muhatapsınız yanı dıkkatlı olmanız sart ayrıca ebayda kargo surelerı 1 ayı buluyor suan ebaydan alınma 6 tane urunum var bakalım ne zaman gelır :)
    Ayrıca free yazması bızım için pek bişey ifade etmiyor.Çünkü daha Türkiye yi pek adam yerine kaymuyorlar kesınlıkle odeme sayfasında net 35 tl kargo bedelı cıkıyor.Ben suana kadar hıc kargo alımı sırasında ek bır ucret vermedım herseyı amazon zaten ödeme sayfasında alıyor kı gumruk kesıntısı dahı yapıyor bazı urunlerde buda getıren dhl vs kargo sırketlerı gumruk ıslerını sızın yerınıze yapıyor ama denemedım

@halil5

Benim amazondan kargolarım genelde 6 -10 iş günü içinde geliyorÜrünü ise ertesi iş günü veriyorlar ben genelde direk amazon ve üretici firmadan alıyorum satıcı olursa bu değişir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.