< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon.com.tr 70/20 İndirim Kodu (2. sayfa)
-
-
neyi yanlış yaptım acaba -
Prime üye olmanın bir yararını henüz göremedik. Bu yıl böyle geçsin bakalım amazon bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_o
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterHile dediğin, sitelerin illa yeni üyeliklere indirim kodu vermesi ve benim de yeni hesap açmam ise bunda bir sorun göremiyorum ben. Siteler bu durumu kafaya taksaydı Aliexpress gibi yaparlardı güvenliği. Aliexpress'te kesinlikle ikinci hesap ile kupon alamıyorsun.
Ayrıca ota b*ka da duyar kasmayın artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KadimaHile dediğin, sitelerin illa yeni üyeliklere indirim kodu vermesi ve benim de yeni hesap açmam ise bunda bir sorun göremiyorum ben. Siteler bu durumu kafaya taksaydı Aliexpress gibi yaparlardı güvenliği. Aliexpress'te kesinlikle ikinci hesap ile kupon alamıyorsun.
Ayrıca ota b*ka da duyar kasmayın artık.
Alıntıları GösterKötü bir iş yaptığını gördüğün birini uyarmanin adı duyar kasmak oldu son zamanlarda.. Duyar kassam ne olur kasmasam ne olur. Sanki PC oyunu rank vs kasıyoruz. Bu ergen laflarını bırakın artık. Bi de boş yapma diye bir şey var.
Kimseye karismiyoruz ama olmaması gereken yanlış şeyleri uyarmak da insanlık görevidir. Sizin bu yaptıklarıniz yüzünden dürüst insanlarda zarar görüyor. Sahte hesaplarla alınan indirimleri tespit ettikten sonra zararı karşılamak adına ürün fiyatları artıyor belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 11 Şubat 2021; 1:45:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_oKötü bir iş yaptığını gördüğün birini uyarmanin adı duyar kasmak oldu son zamanlarda.. Duyar kassam ne olur kasmasam ne olur. Sanki PC oyunu rank vs kasıyoruz. Bu ergen laflarını bırakın artık. Bi de boş yapma diye bir şey var.
Kimseye karismiyoruz ama olmaması gereken yanlış şeyleri uyarmak da insanlık görevidir. Sizin bu yaptıklarıniz yüzünden dürüst insanlarda zarar görüyor. Sahte hesaplarla alınan indirimleri tespit ettikten sonra zararı karşılamak adına ürün fiyatları artıyor belki.
Alıntıları GösterBu söylediğine sen inandın mı gerçekten?
-
Sinirim bozuldu mail attım artık. Yeni üye de yeni üye 😒
Merhaba. Son zamanlarda yaptığınız kampanyalar (kupon kodu ile mobil uygulamada geçerli olanlar) sadece yeni üyeleri kapsıyor. Bu kampanya stratejilerinizle eski üyelerinizi kaybetmeye başlayacağınızı bildirmek isterim. Özellikle internette, forum sitelerinde bunu görebilirsiniz. Ya da eski üyeleriniz alışveriş sıklığını inceleyebilirsiniz. İndirimi kullanıp tekrar alışveriş yapmayacak yeni üyeler kazanmak yerine sizden sürekli alışveriş yapan ve etrafına tavsiye eden eski üyelerinizi korumaya çalışsanız daha iyi olacaktır. Bu kampanyaların bu şekilde devam etmesi durumunda sanırım alışveriş yapmamın ya da Prime üyeliğe devam etmemin anlamı olmayacak. Umarım bunu müşteriniz geri dönüşü olarak dikkate alırsınız. İyi çalışmalar. -
ülkede tr hatli sınırsız sanal numara olsa keske. Yoksa bu sirketlerle baska turlu bas edemicez :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X