CSB edit: CSB değilmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 10 Mart 2024; 1:14:53 > |
Amazon.com.tr Rezaleti (2. sayfa)
-
-
Hayatımda Cool Story yazmadım, yazanları da hiç bir zaman tasvip etmedim. Böyle bir şeyi uydurmanın bana bir faydası yok. Başıma gelen bir şey olduğundan paylaştım. Yine de dilediğiniz gibi düşünebilirsiniz sıkıntı yok.
-
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bu amazon yurt dışı ürünlerde bir numaralar dönüyor ben anlamadım vallahi. 37 gündür ürün bekliyorum. Normalde hiç sabırlı değilimdir aslında. Gümrük mevzuatımı değişmiş nolmuşsa artık. En son iade isteğinde bulundum. 40 güne yakındır ürün teslim edemeyen şirket 1 dakikada iade isteğimi kabul etti az önce. Para iadem yapılacak imiş söylediklerine göre. Tabii araya 9 gün bayram tatili giriyor bir de.
Amazon maalesef trendyol ile beraber müşteri memnuniyeti konusunda Türkiye'nin en kötü iki e-ticaret şirketinden birisi. Tam 4 tane müşteri temsilcisinin takibinde olmama rağmen herkes farklı bir telden çalıyordu. Biri diyor gümrükte, öteki diyor işlemleri bitti taşıyıcı firmaya aktarılacak. Hadi bu hafta içi hadi yarın derken 38 gün oldu bugün...
Karar verdim bundan sonra hepsiburada'nın kendisinden başka hiç bir yerden alışveriş yapmayacağım. Adamlar ertesi güne kargo çıkıyorlar. 14 yıldır bir kere bile mağdur olmadım. Tamam amazon'a da toz kondurmadık yıllarca ama güzel kardeşim bu amazon Türkiye'nin sorumlu müdürleri, yetkilileri çok merak ediyorum dinliyormu bu telefon görüşmelerini falan. Bir de sanki bana iltimas geçiyorlarmış gibi " merak etmeyin efendim paranız kartınıza yatırılacaktır...." şeklinde böyle şapşik konuşmalar... Yahu bu benim yasal hakkım zaten.
Para iademin yapıldığı gün amazon hesabımı kapatacağım kesin kararlıyım.
NOT: Sipariş ettiğim ürünler dikey monitör standı ve Creative T60 hoparlör idi. Daha iyilerini hepsiburada'dan buldum ve sipariş verdim az önce. Amazon'cum sen hava almaya devam edersin bundan sonra...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-791FB8C0E -- 12 Haziran 2024; 16:54:24 >
-
Hocam tam konu açmaya gelmiştim karşıma çıktı :D. AmazonTR 27k lık monitör iademi 1 aydır yatırmıyor para çıkışmadı diyorlar çok garip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X