|
Amazon'da 6195 TL - SAMSUNG QE55Q60TAUXTK 55' Q60T 4K QLED TV (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MEMATİ
Tu7000 den daha iyi sanırumFarklı serilerin giriş seviyesi tv ler
linkte detaylı karşılaştırmalarını görebilirsiniz tu7000de gayet iy bir tv aralarındaki başlıca fark Q60 ın çok daha parlak olması
10 gündür kullanıyoruz hem görüntü hemde smart özellikleri çok kaliteli geldi, 10 senelik stw60 panasonic plazmadan sonra görüntü kalitesi üzmedi diyebilirm birkaç gün içinde 6200 civarlarına yeniden çıkabilir sepette tutmakta fayda var
-
https://www.displayspecifications.com/en/model/8ade1d25
Samsung işin cakallıgına kaçmaya başlamış. Tv qled ama 50hz alacaklar göz önünde bulundursun. -
Samsung'da en ucuz 100 Hz 10299 liradan başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: brkrdn
https://www.displayspecifications.com/en/model/8ade1d25
Samsung işin cakallıgına kaçmaya başlamış. Tv qled ama 50hz alacaklar göz önünde bulundursun. -
Q70tler var onlar 120 hz dusunulebilir o kadar pahalı değil.
Birde su an kampanyada oledler var arcelik bekoda onlarda baya baya uygun. -
valla hocam benim ve bu tv yi aldığını bildiğim birkaç kişinin tercih sebebi sırf amazon olması, bundan önce prime day de 5200e 55tu7000 almıştım birtürlü kargolamadılar 20gün sonra iptal olmuştu
yine gittim amazondaki 55" tvleri sepete ekledim en güzel indirim bunda oldu bunu aldım
-
Tvnin fiyatı özelliklerine göre iyi hocam. Tvde parasına göre iyi bir cihaz. Benim Samsunga kizmamim sebebi q60 diye bir model çıkarıp qled adı altında satıp sanki üst seri panelli cihaz satıyormuş algısı yaratma çabası. Bir nevi çakallık benim gözümde. Model isimlendirmesini eskisi gibi 7000-7500 vs. gibi birsey yapsa zaten bir şey demem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkrdn
Q70tler var onlar 120 hz dusunulebilir o kadar pahalı değil.
Birde su an kampanyada oledler var arcelik bekoda onlarda baya baya uygun.Beko oledler indirimde göz kırpıyor ama yazılım desteği keser diye korkuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X