N11 sandım amazonda geziyormuşum meğer. |
Amazon'da cep telefonu aksesuarlarında yüzde 50 indirim (2. sayfa)
-
-
Birde 4 adet sıcak isaretlemişler :D adamlar bizi dikiyorlar iğne iplik siz onları yüceltin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMAZONU DA KAYBETTİK
-
Çöp
Fiyatlar normal.
-
Dolar en üstlerdeyken dexim powerbank 39,90 aldım dolar düştü indirimli fiyatı şuan 52 TL iyi indirim bence
-
konuyu açarken utanma duygunu nereye bıraktın :)
-
Edirnekapı metrobüs durağının demirbaş seyyarlarından bir abimizin tanesi 5 ₺ den sattığı kokusu üzerinde çam ağacından mamul ahşap telefon standı IKEA olunca tane 30 ₺
Bambu falan olmuş evrimleşip bir de.
https://www.amazon.com.tr/Bergenes-Ah%C5%9Fap-Telefonu-Tablet-Tutucu/dp/B08LNXW84B
Ne bileyim, bize de hak sanki böylesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NømadEdirnekapı metrobüs durağının demirbaş seyyarlarından bir abimizin tanesi 5 ₺ den sattığı kokusu üzerinde çam ağacından mamul ahşap telefon standı IKEA olunca tane 30 ₺
https://www.amazon.com.tr/Bergenes-Ah%C5%9Fap-Telefonu-Tablet-Tutucu/dp/B08LNXW84B
Aynısı ben 2-3 Hafta önce Ikea mağazasinda 10 TLye aldım.
-
bende gecen sene 7 veya 9 a almıştım ama dikkat edin ekran koruyucuyu kırıyor ahşap dikkatsiz yerleştirmede...özellikle tablet koruyucusu
-
Çok şükür Amazon’u da yerelleştirdik.
quote:
Orijinalden alıntı: MadeGuy
Çok şükür Amazon’u da yerelleştirdik.Henuz yerellesmemis. Bugun telefon yüzük tutma seysi geldi. Urun 1tl boyutunda ama koskoca kartona koymuslar bir suru kagida sıkıstirmislar 2 tane fatura koymuslar. Urun zaten demir araba gecsede birsey olmaz neyse. Denedim ilk çok ufakta normal yuzuklere göre sonra kilifla tutmadı yapiskani bende cikarttim normal cam yuzey burda da tutmazsa hic birseyde tutmaz zaten yani iade etmemek için telefonu kilifsiz kullanmayı göze aldim onlarin o kadar masrafina baktim o sekilde bile düştü. Geri koydum kutusuna iade actim ekrana gelen ilk defa oldu geri gondermeyin iadeniz yatacak diye bildirim cikti. Aslinda yanima kar kaldi diye sevinmem lazim fakat yine sevinemiyorum çünkü kullanılacak gibi değil.
(diğer arkadaşlar Hangi ürün diye sormayın yoksa baska hesaplarimdan urunu alip sonra yerse diye iade etmeyi denerdim fakat gerek yok, hususi bu sekilde olan ürünleri kovalayan kisileri biliyorum o yüzden )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 21 Ocak 2021; 17:11:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
37.90 Olmuş. sizi duydular sanırım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: NømadEdirnekapı metrobüs durağının demirbaş seyyarlarından bir abimizin tanesi 5 ₺ den sattığı kokusu üzerinde çam ağacından mamul ahşap telefon standı IKEA olunca tane 30 ₺
kendi sitesinde 9.99 tl di hocam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 21 Ocak 2021; 17:44:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X