Şimdi Ara

amazon da WD My Passport Taşınabilir Disk, 2 TB 125 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: boa17

O kadar uğraşmışsın satıcıya söyleseydin bu başarından dolayı bir kaç çek verseydi

Ben n11 den buldum aldım zaten amazondan aldığım yok sonuç olarak gelip burda bunları yazıp çizmeniz anlamsız yok aradım cart curt iyi yapmışsın

Anket doldurmalarınızda başarılar

Alıntıları Göster
    Kusura bakma da senin gibi bir çıkarım olmuyor yaptığım işlerden. Allah bilsin yeterli, kimsenin 3 kuruşuna muhtaç değiliz elhamdülillah. Kendi vicdanınla başarılar diliyorum sana bu hayatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris_im

Farkeder farketmez satıcıyı aradım, n11 ile görüşüyordu zaten(birçok sitede magazası vardı, hepsini de farkettim ve buldum), sıkıntılı ve stresliydi, bilgisi olsun diye aradım, teşekkür etti kapattık. Buradaki aç gözlüler de mutlu olur 3 kuruşa ucuz aldık diye, karşı tarafı düşünmezler. Birde gelmesini beklerler ürünü. Vicdanları rahatmış! Vicdan olduğundan şüphe ettim de neyse!
    kardeşim fiyatı yazmış %80 indirim demiş ne yapalım almayalım mı ? yanlış var ise zaten iptal olur parayı iade ederler
    fiyatları yanlış ve ya doğru girdiklerini biz nereden bileceğiz belkide gerçek fiyat yazmış elinde var 50 tane beleş mal kampanya yaptı çok biliyorsan git en pahalısını al bütün ürünlerin o zaman
  • fırsattan bağımsız söylüyorum 2 yıl sonra bozuldu bu hdd bende. bir sürü değerli verim yalan oldu.
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    wrt303 kullandınız mı? biliyomusunuzda çöp dediniz. 2 yıl kullandım 35 liraya bedava.. ama göndermezler..
    evet kaliteli olduğunu söyleyemem elden çıkardım 2 yıl kullandığım ürünü şuan xiaomi AP kullanıyorum 100 basar dark'a o ayrı ama yinede aynı katta kablodan-kablosuz kullanılacaksa gayet yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris_im

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben aldım geçen sene 100 küsür tl'ye western digital. elements modeli 1 tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıtkı Sıyrılmış -- 25 Şubat 2019; 18:15:1 >
  • Konuda yazım hatası yaparsın anlarım. Başlıklara iki dakika dikkat edip yazsanız ölmezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.