Şimdi Ara

Amazon'daki 100 TL Altı Botlar ve 50 TL Altı Ayakkabılar (Bitti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
8.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haber veren arkadasa tesekkur ederim scooter bot aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırsam bıttı kampanya hep fıyatlar yuksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaşlar amazondan 80 tl'ye jump marka ayakkabı almıştım. Ürünün fiyatı şimdi 53 TL olmuş. 27 TL içerdeyim. Bu durum canımı sıktı. Ayakkabıyı dışarı da giymedim henüz. Ama kağıtlarını attım. İade de sıkıntı olurmu acaba ?
    Yeni sipariş verip yeni geleni eskisinin faturasıyla iade edersiniz.

• Konu sahibi çok emek vermiş. Teşekkürler

• Scooter Erkek Montana Deri Bot, bu ürünü almıştım ama john may diye bir ayakkabı gelmiş rengi modeli felan aynı ayakkabı ama marka farklı acaba scooterin yan markası felan mi yoksa yanlış ürün mü gönderdiler

• sempatikboy666 kullanıcısına yanıt
    hocam aynısını bana da yaptılar
    depoda karışıklık olmuş isterseniz iade edin stokumuza girince aldığınız fiyattan aynı numara satalım size dediler
  • Vodoo84 kullanıcısına yanıt
    Yarın mh ile görüşüp iade edeceğim hocam gerek yok gönderdikleri ayakkabı 500 lira civarında hem etik değil hemde milletin hakkına girmiş oluruz

• sempatikboy666 kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi scooter'ın yan firması benimki gibi yapın Scooter Erkek Montana Deri Bot tekrardan stoka girince satın aldığım fiyattan alacağım size de bunu sağlarlar haliyle haklıyız hata yapanlar onlar sonuçta yanlış bir fiyattan almadık.
  • Banada aynı su ayakkabi geldi.

• şu linklerin karşısına fiyatlarını da baştan yazsanız aradaki değimi görsek daha güzel olmaz mı?
    Her baktığım 150-200 tl
  • Ayakkabılar geldi. 4 Lescon 2 Hummel almıştım. 2 Lescon modeli dışında fiyatlar hala aynı.
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    hocam benim Lescon Çin'de üretilmiştir yazıyor. sizde de öyle mi? Lescon üretim yerini mi değiştirdi yahu bizim yerli marka bu

• Liquid Soap kullanıcısına yanıt
    Evet, Çin üretimi. Uzun zamandır öyle. Çok az modeli burada üretiliyor. Egzantirik görünümlü modellerin hepsi Çin üretimi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.