Bildirim
AMAZON'DAN ALINAN RAZER ÜRÜNÜN GARANTİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
21 okunma 0 cevap... -
Evet dogru.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aral dışında başka firmanın ilgilenme şansı yok çünkü Razer firmasının Türkiye Resmi tedarikçisi Aral. Zaten gecende de D&R Mağazalarından birin de Razer firmasının standını görmüştüm. Orada bir görevli vardı oda söyledi. Zaten aynı görevli ben D&R mağazasında çalışmama rağmen bizzat Aral Firmasının görevlendirdiği bir çalışanım demişti. Aral beni D&R mağazasında görevlendirdi demişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Aral dışında başka firmanın ilgilenme şansı yok çünkü Razer firmasının Türkiye Resmi tedarikçisi Aral. Zaten gecende de D&R Mağazalarından birin de Razer firmasının standını görmüştüm. Orada bir görevli vardı oda söyledi. Zaten aynı görevli ben D&R mağazasında çalışmama rağmen bizzat Aral Firmasının görevlendirdiği bir çalışanım demişti. Aral beni D&R mağazasında görevlendirdi demişti.
Tamam da işte Aral Amazon'dan gelen ürünü garanti kapsamında sayıyor mu ve Steelseries'de de bu garanti durumu ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Evet dogru.
Aral Konsol ve Aksesuar Destek [Ferhat E.] (Aral Game)
23 Ara 08:03
Merhaba
Yurt dışından satın alınan ürünlere desteğimiz yoktur.Satın almış olduğunuz mağaza ile iletişime geçmelisiniz.
İyi günler...
Amazondan satın aldığım razer ouroboros ile ilgili mail attım böyle bir cevap geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 23 Aralık 2015; 11:12:52 > -
Ben amazondan aldigim mouseu arala gondermistim gerekli islemi yapmislardi.
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Ben amazondan aldigim mouseu arala gondermistim gerekli islemi yapmislardi.
Hocam göndermeden önce yurtdışından aldığınızı söylediniz mi ? -
Evet soyledim. İcine amazon faturasini da koyup gonderdim.
Artık geçerli değil razer türkiyeden bilgi aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar son durum nedir Amazon.it sitesinden Razer Kraken 7.1 Chroma sipariş geçtim Avrupa'dan alınsa dahi burada garantisi olmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X