Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam çok teşekkürler diğer cevap veren arkadaşlara da.

Peki ne önerirsiniz siparişi iptal etmeden sadece kolu çıkartabilir miyim chat'ten amazonla konuşsam?

Burdan almak daha ucuza gelecek.

Alan herkese hayırlı olsun bu arada...
  • yaz beni de bir adet ds4 bundle aldım 1357 tl tuttu ve currency kısmını tl seçenlerdenim maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    ingilizcesi iyi olan birine sormak lazım dostum. valla ben crome browserle google translate kullanarak aldım konsolu bide dostların yardımı ve teyidiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

quote:

Orijinalden alıntı: jmkeenan

Arkadaşlar ben de +1 kol ile aldım 459 dolara ama vergiler gümrük falan derken 655 dolar tuttu bende.

Kolsuz alan arkadaşların 535 dolar tutmuş galiba, sipariş detaylarını tam yazabilirler mi benimkiyle karşılaştırsam.

Çünkü eğer 535 dolarsa kolsuz fiyatıysa kol bana 100 dolardan fazlaya geliyor ve çok mantıksız.

399.99 ps4
    59.96 kol
    459.96 ediyo
    shipping&handling 49.96
    vergi öncesi toplam 509.91
    145.43 gümrük
    toplam: 655.34

Benim bu şekilde gözüküyor hesap, gariplik var mı sizce?

kol içinde vergi ve kargo ödüyorsun,bundle almak mantıksız kolu burdan daha uyguna alırdın

bundle almak mantıksız deyil ben 2 kollu olan bundle aldım. fiyafı 610$ yanı normal paketle arasında 150 lira var odauygun fiyat ds4 için. ama arkadaş standar paket + ds4 almiş ondan pahalı gelmiş

• quote:

Peki ne önerirsiniz siparişi iptal etmeden sadece kolu çıkartabilir miyim chat'ten amazonla konuşsam?

bence hiç ugraşma chat falan parayı cekmedilerse hemen iptal et stok bitmeden 399$ makineyi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Aldın mı hacı sen?

Adamın foruma girmediği akşam, ürün stoklara geldi

Dedim kanka uğursuzluk bende diye, özür bile diledim sizden al işte Nasılsa stok gelmez, bu akşam dışarı çıkıyım dedim; Amazon'a gün doğdu tabi dayadı stokları..

Neyse ki zooalert'ten mail geldi, telefondan kaptım bir tane affetmedim.

Teslim tarihi 26 Aralık gözüküyor, şuan kargo hazırlık aşamasında, benden 1140 TL çekti.

Hepimize hayırlı olsun, bu arada PSN'de yılbaşı indirimlerinde Assassin's Creed 4 59 TL'ye indirimde hala. Alıp aynı hesabı PS4'ye +20 TL'ye yükseltebiliyorsunuz. Meraklılar kaçırmasın, yarın 2'de biticek kampanya.

• amazondan aldigimiz makina daha az mi elektrik harciyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Aldın mı hacı sen?

Adamın foruma girmediği akşam, ürün stoklara geldi

Dedim kanka uğursuzluk bende diye, özür bile diledim sizden al işte Nasılsa stok gelmez, bu akşam dışarı çıkıyım dedim; Amazon'a gün doğdu tabi dayadı stokları..

Neyse ki zooalert'ten mail geldi, telefondan kaptım bir tane affetmedim.

Teslim tarihi 26 Aralık gözüküyor, şuan kargo hazırlık aşamasında, benden 1140 TL çekti.

Hepimize hayırlı olsun, bu arada PSN'de yılbaşı indirimlerinde Assassin's Creed 4 59 TL'ye indirimde hala. Alıp aynı hesabı PS4'ye +20 TL'ye yükseltebiliyorsunuz. Meraklılar kaçırmasın, yarın 2'de biticek kampanya.

iyiki çıktın ya sayende aldık. kaç akşamdır yedin başımızı ocak ayına kaldınız diye

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Direkt iptal ettim kamerayı 535 dolara düştü.

www.tronixweb.com
    Create an Ecommerce Website and Sell Online! Ecommerce Software by Shopify
    http://www.tronixweb.com/store/product5665.html
    Burdan aldım 60 dolar + 15 dolar kargoyla.

Teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz...
  • quote:

hocam amazon.com'a girin sağ üstte Your Account > Your Orders'a tıklayın. Tam oraya PS4 siparişiniz gözükecek biraz sağ tarafta Cancel Items var, ona tıklayın. PS4'teki tik işaretini kaldırın, sonra kolun siparişini iptal edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

amazondan aldigimiz makina daha az mi elektrik harciyor yani?

• quote:

amazondan aldigimiz makina daha az mi elektrik harciyor yani?

Yok hocam oyle sey mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

yaz beni de bir adet ds4 bundle aldım 1357 tl tuttu ve currency kısmını tl seçenlerdenim maalesef...

Ekledim dostum

• Beni de ekleyin. Stok alarmı ötünce heyecanla saldıranlardanım
  • beyler sorun olmaz değil mi ben 1 harf türkçe girdim shipping son yaziyor sadece 1 mail geldi 11 30 da verdim sipariş uyku tütmüyor ilk sipariş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

Beni de ekleyin. Stok alarmı ötünce heyecanla saldıranlardanım

Ekledim hocam

• beni de ekleyin. siparişi geçtim ama iptal eder miyim etmez miyim bilmiyorum.
  • quote:

beyler sorun olmaz değil mi ben 1 harf türkçe girdim shipping son yaziyor sadece 1 mail geldi 11 30 da verdim sipariş uyku tütmüyor ilk sipariş.

Kelimeyi soylermisiniz anlasilabilirae sorun olmaz bence en kotu topkapidan gider alirsiniz eger istanbuldaysaniz.

• quote:

beni de ekleyin. siparişi geçtim ama iptal eder miyim etmez miyim bilmiyorum.

Bence etmessiniz

• Benide listeye ekleyebilirsiniz, ilk sipariş verdiğimde 24 aralık gözüküyordu şimdi nedense 27 aralık oldu, sipariş durumu da preparing for shipment olarak değişmiş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.