Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

6. günde.

Otomatik mi oldu ödeme? Öyleyse sıkıntı yok.
  • i-parcel mail hala gelmedi. Hemen mail yolluyorlarmı yoksa biraz bekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

i-parcel mail hala gelmedi. Hemen mail yolluyorlarmı yoksa biraz bekliyormu?

Ne kadar oldu siparişi vereli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

10 dk
  • quote:

quote:

quote:

10 dk

Daha gelir sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10 dk

Daha gelir sıkıntı yok.

Hocam ben karar veremedim ya razer deathadder 2013 mü alsam yoksa steelseries sensei frost blue raw mı alsam.

Steelseriesi hepsiburadada 129tl ye buldum amazondan alsak kargoyla 138 tl ye geliyor.Ayrıca türkiyeden aldığım için garantiside olacak.

Razer deathadder 2013 ise oda 135 civarına gelecek para önemli değil ama ciddi anlamda arada kaldım biri diyor deathadder diğeri diyor sensei.

Cs:go için alıyorum mauseyi.

Ayrıca kulaklık için syberia v2 ses kartlı düşüdüm 75 usd amazonda çok uygun siz ne kullanıyorsunuz ?

• quote:

çok ilgisiz firma

banada 2 3 günde bir atıyor 5 gündür atmadı mail bende amazon dan online destek aldım kontrol etti bir sıkıntı yok dedi.

söz verilen zamanda gelmezse iletişime geçin para iadesi yapalım felan.

yoldaymış benim ürün.

gelince Steelseries QCK+ Mousepad inceleme konusunun içinde mini inceleme olarak vereceğim.

Ayrıca konu açmayacağım kullanan tr de parmakla gösterilir çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

çok ilgisiz firma

banada 2 3 günde bir atıyor 5 gündür atmadı mail bende amazon dan online destek aldım kontrol etti bir sıkıntı yok dedi.

söz verilen zamanda gelmezse iletişime geçin para iadesi yapalım felan.

yoldaymış benim ürün.

gelince Steelseries QCK+ Mousepad inceleme konusunun içinde mini inceleme olarak vereceğim.

Ayrıca konu açmayacağım kullanan tr de parmakla gösterilir çünkü :)

1 saat oldu hala mail falan atmadılar garip. Tc no falan giremedik yani, bakalım bekliyecez artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

Hocam ben karar veremedim ya razer deathadder 2013 mü alsam yoksa steelseries sensei frost blue raw mı alsam.

Steelseriesi hepsiburadada 129tl ye buldum amazondan alsak kargoyla 138 tl ye geliyor.Ayrıca türkiyeden aldığım için garantiside olacak.

Razer deathadder 2013 ise oda 135 civarına gelecek para önemli değil ama ciddi anlamda arada kaldım biri diyor deathadder diğeri diyor sensei.

Cs:go için alıyorum mauseyi.

Ayrıca kulaklık için syberia v2 ses kartlı düşüdüm 75 usd amazonda çok uygun siz ne kullanıyorsunuz ?

CS GO için ben Razer Deathader 2013 aldım. Ele daha iyi oturuyor SteelSeries Sensei'ye göre. Baş parmak rahat ediyor.

Kulaklık olarak günlük dışarda da kullandığım Sennheiser MX 370 kullanıyorum.

• quote:

1 saat oldu hala mail falan atmadılar garip. Tc no falan giremedik yani, bakalım bekliyecez artık.

çok acelecesin hemen gelmiyor sakin ol.
  • quote:

quote:

• Arkadaşlar g930 100 doları geçiyor. Ne yapalım alalalımmı. Gümrükte problem çıkacaksa hiç bulaşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Arkadaşlar g930 100 doları geçiyor. Ne yapalım alalalımmı. Gümrükte problem çıkacaksa hiç bulaşmak istemiyorum.

Daha 8 saat önce 100'ün altındaydı ya
  • pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar sik sik oynuyo. 1 - 2 gun once 80 dolar civariydi bekle bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    hocam acelen yoksa bekle 85 dolarları görüyor g930 ara ara ordan kapatırsın bi tane :D
  • SS rival mı, Razor DA mı?
  • @kassatura

ben de aynı mouse ve qck pad almayı düşünüyorum.

-hocam toplam kaç liraya mal oldu?
    -taksit olayı var mı?
    -2-4 iş günü olan kargo için ne kadar ödememiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mpeng -- 16 Temmuz 2014; 16:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mpeng

@kassatura

ben de aynı mouse ve qck pad almayı düşünüyorum.

-hocam toplam kaç liraya mal oldu?
    -taksit olayı var mı?
    -2-4 iş günü olan kargo için ne kadar ödememiz gerekiyor?

-Fareyi Amazon'dan padi Aliexpress'ten aldım. Fare toplam 65 dolar pad ise 15 dolar tuttu. Bu arada pad QCK+ Heavy.

-Taksit olayı yok.

-Onu öğrenmek için ürünü ekleyip son aşamaya gelin. Kargo olarak hızlı olanı seçin. Bilmiyorum şu an için. Normali 15 dolardı. 12 günde geldi.
  • quote:

quote:

Hala gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

SS rival mı, Razor DA mı?

rival
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.