Bildirim
Amazon.de dolar olarak çekti parayı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bankanız ile görüşün. -
ne talep edebilirim bankadan -
enpara böyle yapıyor . Amazon ile alakalı bir durum değil açıkcası. Yapılacak pek bir şey yok isterseniz bir bankanızı arayın. -
euro olarak alsalar 950 alıncak işlemde dolar kesip 970 almışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ostibaba
euro olarak alsalar 950 alıncak işlemde dolar kesip 970 almışlar
daha iyi olmuş o zaman bence kalsın böyle. -
yok ya 20 lira da olsa kara geçtiler -
Banka ile görüştüm merkez bankası kararı olduğunu söylediler bütün alışverişler önce eurodan dolara çevrilip ondan sonra tl ye çevriliyomuş bilginize -
amazon.de sanıyorum fiyatlar avro ile, o halde amazon.com'dan almak gerekli sanıyorum ürün alırken. -
fiyatlar euro ama amazon.de öneririm vergiyi kendileri kesiyo(amazon tarafından satılır ibaresi var ise) ve Türkçe müşteri hizmetleri var baya yardımcı oluyolar. 2 ürün aldım ürünlerin biri 3 diğeri 10 günde geldi. -
Enpara da öyle , diğerlerini bilmem..
Euro > Dolar > TL
Haftasonu yaparsan, bir önceki merkez bankası iş günü kurundan olur..Yani Cuma günü diyelim
Tabii bu durumda amazon.de den alırken Euro mu seçmek mantıklı yoksa TL mi emin olamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon kur çevirici kullansak peki daha uyguna gelir mi bu şekilde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok üstad gerek yok direk banka çevirsin amazonun 4.25 aldığı zaman banka 4.17 felandı -
Bu durum bizim ülkedeki aracı kuruluşlardan (bankalar) kaynaklanan bir durum. Dolar dışında yaptığınız alışverişleriniz artık kartınız hangi aracı kuruluşu kullanıyorsa (Mastercard-Visa) bu kuruluşların belirlediği değişim oranından dolara, bundan sonrada bankaların belirlediği komisyon üzerinden TL'ye çevrilir. Amazon.de üzerinde gördüğünüz Euro-TL değişim kuru da direkt Alman Merkez Bankasından alınan veriyle hesaplanıyor. En azından Amazon.de'nin müşteri hizmetleri bana böyle aktarmıştı. -
Bende enpara aldim bu olay gercekmis ama ben hesap acip icinde dolar koyup direk odesem mantikli degilmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine de aynı şey oluyo galiba doları normal kur düzeyinden çekiyo enpara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X