< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 19 Mart 2021; 17:28:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon TEMEL TÜKETİM & GIDA & TEMİZLİK ve KOZMETİK ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (3. sayfa)
-
-
Bence gayet yerinde olmuş.
-
-
Bu arada 22 Mart haftasında bahar fırsatları başlayacakmış. Twitter'da reklamları dönmeye başlamış. Gıda tarafında da belki avantajlı bir şeyler olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caseon
Hayır aksine 20-30 almayın amazon nerdeyse her şeyi ayrı paketleyor kurye 20-30 koliyi nasıl taşısın. 2 tane milkayı 2 ayrı kolide getirmişlerHayır 10 tane kek almıştım hepsini aynı pakete koymuşlar olması gerektiği gibi
1 liralık şey alıp israf yapmayın gerçekten 2 3 tane alınması gerek
Hem o kutular ağaçta yetişmiyor hemde onca yolu co2 salınımını 1 liralık şey için yapmayalım
-
-
Cipsler bende de ayrı paketteydi nedenini de anladım kartonla kapladıkları için patlamaması için mantıklı geldi
Ama mesela çikolatadan 5 tane alsaydınız 5 nide ayrı DEĞİL aynı pakete koyacaklardı
Cips için mantıklı yaptıkları belki ..
Çikolata kek vs gibi ürünleri tek almak gerçetken mantıksız bu durumda
-
Bende sizin dediğiniz savunuyorum ama bant bitmişti 2 tane bant almıştım zarf yerine koliye koymuşlardı cidden bol malzeme kullanıyor bu amazon tr
Bi günde 3 tane zarf paket geldi 3 ü de kalem 1 pakete koymamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 19 Mart 2021; 17:31:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne yazık ki bu fiyat normal fiyatı. Migros'ta 22,50 TL.
19,75'e fırsat diyemem. Tabi sizin gördüğünüz fırsat fiyatı farklıysa bilemem.
-
18 küsür görmüştüm eklediğimde. Sizin de gördüğünüz rakama yakındı yani. Dediğiniz gibi uçan kaçan bi durum yok. -
SuperFresh Bütün Dilim 160 gr 24'lü Paket Ton Balığı
bu ürün de satılmaya başlanır mı acaba, müşteri hizmetlerine yazdım bakalım ne diyecekler
-
Takip -
Gayet iyi yapmışsınız hocam. Maalesef ki forumun tartarlaşmış üyeleri her adımda olay çıkarmak için can atıyorlar.
Büyük ihtimal kargo paketleme sistemi var otomatik
İndirim var mı peki?
-
quote:
Bende de böyle hocam amazon ana konusunda zaten bunun tartışması çok yapılıyor kargocu bu kadar koliyi üst üste zor getirdi . Gördüğünüz gibi ürünler bir koliyi bile doldurmuyor
(1 tane cipsi yediğim için koymadım ama var yani boşluk)Bi ara koli lazım olmuştu 5 adet aynı boy. Mecburiyetten şu ürünü almıştım.
https://www.avansas.com/kucuk-boy-tasima-kolisi-5-li-paket-p-70572
Tabi o zaman tanışma fiyatı diye 18 küsüre almıştım. Amazon olsaymış 5 tane cips alıp kutuları bedavaya getirebilirmişim.
-
quote:
Hayır aksine 20-30 almayın amazon nerdeyse her şeyi ayrı paketleyor kurye 20-30 koliyi nasıl taşısın. 2 tane milkayı 2 ayrı kolide getirmişlerKargocular her kargo için ayrı para kazanıyorlar bu durum onlar için iyi bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hane başına ücret ödüyormuş amazon sanırım zaten aksi olsa bırakın prime'ı normal siparişlerden bile zarar ederler
Hepsiburada için de benzer şey geçerliydi sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 23 Mart 2021; 21:48:49 >
Kolay gelsin kargoda çalışan arkadaşımdan öğrendiğim benim söylediğim şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 23 Mart 2021; 22:18:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X