Şimdi Ara

Amazon Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazondan steam key aldım sitesinde on the way yazıyor ancak kargo takip numarasında sorgulattığımda ise durum böyle

Amazon Hakkında Yardım Lütfen

Size bu konudaki asıl sorularım şunlar.

Bu aşamada kartımdan artık ürünün ücreti çekilmişmidir ?
    Tahmininizce kaç güne elime ulaşır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vueenox -- 22 Ağustos 2017; 21:31:59 >

• Yokmu arkadaşlar bilen kudretli birisi :))))
  • koskoca forumda kimsemi bilmiyor ya bedava dondurma bugu buldum desem koşarsınız :D
  • Merhaba, öncelikle Steam anahtarı umarım çalışır çünkü bunlarda bölgesel kilit durumları olabiliyor buna emin olmadan açıp kullanmamanı öneririm çünkü geri dönüşü olmaz o zaman.

Hemen güncellenmez orası bekleyeceksin, bazen Amazon sayfasında güncelleniyor burası güncellenmiyor ona da dikkat et geç girilebiliyor yani bilgiler.

Ortalama 10-15 iş günü sürebileceğini unutma.

Ufak bir not : Bunları Amazon Rehberine yazsan şimdiye yanıt almıştın herkes orada takılıyor o yüzden harici konular pek gözükmez.

https://forum.donanimhaber.com/25-ve-uzerine-5-hediye-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-efsane-konu--99980530-12501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ağustos 2017; 16:55:6 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konumu cevapladığınız için teşekkürler. Size son olarak bir soru sormak istiyorum beni mazur görün :) Aldığım ürün 35 doların üstünde olduğu için amazon gümrük vergisini benden önceden aldı. Gümrüğe gidip herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu, yoksa direk vergisi otomatik ödenip adresemi teslim edilecek ?
  • Selamlar,

Geçen sene 3. ayda amazon üzerinden bir ürün aldım. Ürün arızalandı. Evga RMA da fatura bilgilerini istiyorlar. Kullanılan otokopi li kağıt yüzünden üzerindeki yazılar silinmiş. ayrıca hesabına girmeye çalıştığımda "Account locked
    Your account has been locked for security purposes. Please check your email for instructions on how to unlock your account." hatasını alıyorum gönderilen mail deki talimatları yapmama rağmen hesabım açılmadı.
    Amazondan bir yetkilinin mail adresini bilen varmı. Amazonda nereye tıklasam erişim engeli alıyorum.

Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.