Şimdi Ara

Amazon hem en güçlü hem en ucuz Kindle tabletlerini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurtdışındaki vergiyi niye ödeyesin? Sadece ulkeye girerkenki vergileri ödersin ama maliyeti dusuk gosterip onun da önüne geçilebilir. %99 takilmaz zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu normal android değil haberde belirtildiği gibi. Android markete giremiyor vs bir takım kısıtlamaları var, kendi marketi var. Amazon kitap, film vs satıp para kazanacağı için cihazdan para kazanmasına gerek yok o yüzden ucuz. O yüzden bu cihaz bize uygun değil. Google nexus çok daha iyi bu yüzden

• 7" ekran snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM. Tam hayalindeki tablet ama hala hayallerinde kalmaya devam edicek !!!

• İstediği kadar ucuz olsun Türkiye'ye gelsee pahalı olacağı için üzülmeye gerek yok.

• Fiyatlara bak çözünürlüğe bak işlemciye bak. Otur ağla anasını satayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Zaten bişey çok iyi ve ucuzsa ülkemizde satılmaz.şaşırdık mı? Hayır.

satilir, satilmaz mi. nexus 4u utanmadan nasil 1500-1600tlden getirdiler.

• Piyasaya agresif girdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

Bu normal android değil haberde belirtildiği gibi. Android markete giremiyor vs bir takım kısıtlamaları var, kendi marketi var. Amazon kitap, film vs satıp para kazanacağı için cihazdan para kazanmasına gerek yok o yüzden ucuz. O yüzden bu cihaz bize uygun değil. Google nexus çok daha iyi bu yüzden

Bende bunu merak ediyorum aslinda buna normal android surumu yuklenmez mi jelly bean falan ya da yeni cikicak surumlerden biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

Bu normal android değil haberde belirtildiği gibi. Android markete giremiyor vs bir takım kısıtlamaları var, kendi marketi var. Amazon kitap, film vs satıp para kazanacağı için cihazdan para kazanmasına gerek yok o yüzden ucuz. O yüzden bu cihaz bize uygun değil. Google nexus çok daha iyi bu yüzden

Bende bunu merak ediyorum aslinda buna normal android surumu yuklenmez mi jelly bean falan ya da yeni cikicak surumlerden biri?

Bilmiyorum yüklenip yüklenemeceğini, olsa bile uğraşman gerekecek, cihazı bile kiteyebilirsin. Bu arada ikinci modeli beğendiysen yaklaşık o fiyatlara 14 Kasım'da yeni nexus 10 çıkacak snapdragon 800 ile. Biliyorsundur nexus cihazları herzaman en başta güncelleme alır onu tavsiye ederim. Küçüğünü almayı planlıyorsan nvdia kendi tabletini çıkarıyor 200 dolar tegra 4 işlemci ile. Çözünürlük 1200 x 800 ve saf android ile o cihaz çok hızlı olacaktır diye tahmin ediyorum. İsmi Tegra Note. Aslında nexus 7 2. jenerasyonda fena değil. S4 işlemci var deniyor ama gerçekte snapdragon 600 gibi bişey var üstünde. Ekranı önceki nesilden daha iyi contrast filan hemde daha yüksek çözünürlük web sayfaları çok iyi görünecektir. Yani oyun ağırlıklı kullanacaksan Tegra Note diğer türlü web sayfası video daha çok ise nexus 7 2. jenarasyon iyi olacaktır.

Teknoseyir'de incelemesi var nexus 7 2. jenerasyon.

http://www.teknoseyir.com/102242/google-nexus-7-2013-incelemesi/

• sinoka S kullanıcısına yanıt
    bilgiler icin tesekkurler hocam. Nexus 10 yeni versiyonu tasarim olarakta degisecekmis. Ipad 5 te yolda ekim - kasim hareketli gecicek tablette. Ciksinda bakicaz artik
  • Ben Amazondan vereyim siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

bilgiler icin tesekkurler hocam. Nexus 10 yeni versiyonu tasarim olarakta degisecekmis. Ipad 5 te yolda ekim - kasim hareketli gecicek tablette. Ciksinda bakicaz artik

Zaten yanlış yazmışım doğrusu Kasım yerine Ekim olacak ondan bir gün öncede Ipad ler tanıtılacak. Ayıca google nexus 5 te aynı gün tanıtılacak ve büyük ihtimal 4.4 android kitkat dedikleri sürümde çıkacak. Dediklerine göre çok önemli optimizasyonlar olacakmış bu versiyonda düşük işlemcilere destek verilecekmiş, snapdragon s800 ile uçar o zaman :) yani ipad almadan nexuslara bakmakta fayda var. Ipadler güzel ama ben itunes kullanmadan müzik atmak isterim. İstediğim videoları dönüştürmeden uğraşmadan atıp izlemek isterim.

Nexus 10'da artırılabilir hafıza belki gelebilirmiş gelse iyi olur.

• sinoka S kullanıcısına yanıt
    aynen benzer seyleri okumusuz nexus 14 ekim ipadler 15 ekim die soylenio bide tabi note 2014 edition var ortalik kizisicak
  • arkadaslar bu tableti amerikadan getirtmeyi dusunuyorum.ama isletim sistemi farklı zannedersem.android marketten oyun yuklenezmi buna biligi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Ben Amazondan vereyim siparişi

bi kaç gün önce bir arkadaş gümrükte tanıdığın yoksa getiremezsin diyordu, sen nasıl getirmeyi planlıyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMaHoNi

quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Ben Amazondan vereyim siparişi

bi kaç gün önce bir arkadaş gümrükte tanıdığın yoksa getiremezsin diyordu, sen nasıl getirmeyi planlıyorsun ki?

Ben Dubai'de yaşıyorum ama Türkiyede eskidendi o dediğin, şimdi vergisini verdiğin herşeyi getirtebilirsin.
  • Divinity kullanıcısına yanıt
    ne yani şimdi amazondan direk siparişi verip alabiliyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMaHoNi

ne yani şimdi amazondan direk siparişi verip alabiliyormuyum

Amazon US TR'ye yollamaz ama Amazon UK'den alabilirsin.

• yeni ipad mini ye ciddi rakip
    yurt dışından getirtilip destek olmasada kullanılabilecek bir cihaz olmuş sırf hafifliği ile bile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.