Bu merrell ayakkabılar Türkiye'ye ilk geldiğinde kimse bilmiyordu, çok ucuza satın alabiliyorduk.. 60 liraya - 80 liraya spormalzemem.com diye bir siteden aldığımı hatırlıyorum. hatta bir tanesini 8 senedir kullanıyorum, düşünün ne kadar sağlam.. Modeller de şuan hala satılan modeller.. o zamanlar stoklamak lazımmış :)
Pahalı burada daha ucuz
merrel şimdiye kadar kullandığım en rahat ayakkabı. yalnız bendeki 1.5 sene sonra arka üst tarafından su koyverdi , gerçi suç bende sayılabilir , zira hiçbir zaman bağcıklarını çözüp bağlamadan giyip çıkartırım ayakkabıyı :)
2010 da aldığım ve 3 yıl şantiye ortamında giydiğim ve şu an hala ayağımda olan taş gibi bot markasıdır.
burdan italyaya özgü birşeyler getirtebilr miyiz makarna şarap falan aradım bulamadım ama
türkiyeden tam 120 lira ucuza 75 euro altında amazon almanyadan getirdiğim clarks marka ayakkabıyı halen giymekteyim. takip ederseniz çok ucuza ayakkabılar çıkıyor. Burada deniyorum oradan alıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme