Şimdi Ara

Amazon, Jim Carrey başrollü Ace Ventura'nın yenisini geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon, Jim Carrey başrollü Ace Ventura'nın yenisini geliştiriyor

İlk filmi 1994 yılında yayınlanan başarılı oyuncu Jim Carrey'nin başrolünde olduğu Ace Ventura isimli filmin yenisi duyuruldu. 

Ayrıca Bkz.Martin Freeman da Sherlock'un filminin gelebileceğini söylüyor

Hayvan dedektifi olan Ace Ventura'nın maceralarına odaklanan komedi filmi Ace Ventura, film olarak çok başarılı filmler olmasalar da birçok insanın hayranı olduğu ve sevdiği bir seri. Geçtiğimiz saatlerde de yapım şirketi Morgan Creek'in duyurusuna göre Amazon, Ace Ventura serisinin yeni filmini geliştiriyor.

Yeni Ace Ventura filmnini yazarlığını Sonic The Hedgehog filminin arkasındaki yazar ekibi üstlenecek. Filmin direkt olarak bir devam filmi mi olacağı yoksa serinin yeniden başlatılması olacak bilinmiyor. Ayrıca oyuncu kadrosuyla ilgili de bir detay bilinmiyor. Yani Jim Carrey filmde rol almayabilir, henüz net bir bilgi yok.

Filmin konusu dışında yayın tarihi gibi detayları da ne yazık ki şu an için bilinmiyor.

Kaynak:https://screenrant.com/ace-ventura-3-movie-development-writers/

• Lise zamanlarımda defalarca izlediğim film.

• Jim Carrey dünyanın en komik ve en iyi oyuncularından biri. Neden yıllarca kabuğuna çekildi anlamıyorum. Yeni projelerde yer alması beni mutlu etti

• La Jim Carrey olmazsa Ace Ventura olmaz ki o, başka bir şey olur. Aman Tanrım ve Maske'nin devam filmlerinde Jim Carrey'nin olmamasının sonuçlarını gördük...

• ctntas C kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle Johnny Depp ve benzerleri ile oldukça benzer bir yola girmişti. Bundan kurtulmak için bir nevi inzivaya çekildi. Hatta ardından ortaya çıktığında "keşke herkes zengin olsa da aslında bunun aranılan cevap olmadığını görse" gibi bir laf etmişti. Bu da bir nevi itiraftı aslında. Elbette kendisini Sonic başta olmak üzere yeni projelerde görmek oldukça güzel. O zenginliğin insanı sürükleyebileceği boşluğu da görmüş ve kendisini kurtarmış bir kişi olması da aslında filmlerindeki oyunculuğunda gördüğümüz muhteşem zekayı kanıtlar nitelikte...

• İlk filmi harikaydı ancak 2. film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu arada Jim Carrey'in en verimli, en manyak olduğu zamanlar, gençlik ruhu diyelim biz ona. Şu anda ister Jim ile ister Jim'siz olsun aynı tadı kesinlikle veremez diye düşünüyorum. Jim Carrey çok yaşlandı. Gerçi Sonic The Hedgehog'daki performansı ve karakteri mükemmeldi ama yine de şimdi bu adamın gençliğini biliyoruz bu filmlerde. Gözümüz hep o hâlini arayacaktır. Sonic'teki gibi yeni bir karakteri canlandırmıyor yani, fark orada. Yine de gelsin tabi. Bekleriz.

Bu arada başlık bir acayip olmuş. Geliştiriliyor ne la yazılım mı bu, oyun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gergedan ve arabayı park etme sahneleri akıllara zarardı Amazon, Jim Carrey başrollü Ace Ventura'nın yenisini geliştiriyor 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bir ara bu kadar çok yapımda olmak beni depresif yapıyor demişti. Zaten ardından daha az yapımda görünmeye başladı. Ama tamamen de kaybolmadı. Her yıl mutlaka bir kaç yapımda görünüyor.

Adam artık genç değil ki tam tamına 60 yaşında, bu yaşta ne kadar güldürebilir ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ctntas

Jim Carrey dünyanın en komik ve en iyi oyuncularından biri. Neden yıllarca kabuğuna çekildi anlamıyorum. Yeni projelerde yer alması beni mutlu etti

hocam emin olmamakla birlikte intihar eden sevgilisi biraktigi mektupta jim i suclamisti.

sanirim o yuzden ciddi bir sekilde depresyona girdi.

• Küçük bir çocukken parasını verip aldığım ilk film Hayvan Dedektifiydi.Komedi oyuncusu deyince ilk aklıma Jim Carrey gelir.
    Ben yeni filmde başrolü kabul edeceğini sanmıyorum,filmde bir selam çakabilir ama.Filmlerde oynamaması %100 kendi seçimi.Yukarda arkadaşın yazdığı gibi eski eşinin intiharı yüzünden eşinin annesi dava falan açtı.O olay ve tükenmişlik sendromu adamı çok yordu.Kendini geri plana çekti.Resim çiziyor.Çok güzel resimleri var.
    Eskisi kadar olmasada yine filmlerde oynar diye düşünüyorum.Tamamen kendi tercihi görücez...

• tobepeople kullanıcısına yanıt

Geçen yıl vizyona giren Sonic The Hedgehog'da gayet eğlenceli bir villian'ı oynuyordu. Yani evet güldürebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.