Merhaba, arkadaşlar tablet almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım. Kindle Fire HD 7''e daha sıcak bakıyorum, Nexus 7'de Asus nerde en önemli şey, var çıkartmış tabletten. Oyun oynamak, müzik dinlemek tarzı şeyler için alacağım tableti, bir kaç ay sonra. Yanlız aklıma takılan soru şu; Amazon Kindle serisinin türkçe dil desteği varmı ? Dayanıklık testi olarak Kindle daha çok dayanıklı geldi bana.
Tabletin, MiiGuru.com adlı sitesindeki fiyatları şöyle;
Nexus 7 8 GB 493,85 TL Kindle Fire HD 7'' 16 GB 493,85 TL
Tabletleri kullananlar yorum yaparsa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
nexus 7 alır
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
nexus 7 alır
Basit cevaplar yerine sorularımı cevaplayan mesajlar yazarsanız daha makbule geçer.
quote:
Orijinalden alıntı: ResidueDinner
quote:
nexus 7 alır
Basit cevaplar yerine sorularımı cevaplayan mesajlar yazarsanız daha makbule geçer.
hocam her bakımdan nexus 7 alır desem olur mu?:D
quote:
quote:
quote:
nexus 7 alır
Daha iyi oldu.
quote:
quote:
quote:
quote:
nexus 7 alır
Daha iyi oldu.
hocam şaka maka nexus 7 her açıdan iyi örneğin kindle bazı kısıtlamalar getirmiş arayüz kötü vs.......
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
nexus 7 alır
Daha iyi oldu.
hocam şaka maka nexus 7 her açıdan iyi örneğin kindle bazı kısıtlamalar getirmiş arayüz kötü vs.......
Peki hacım, teşekkürler.
Up.
Up.
bence kindle fire daha iyi nedenine gelince çoğu tablette olmayan iyi özellikleri var mesela çift stero hoparlör çift wifi anten nexus 7 oda iyi bir tablet ama kindle daha iyi işlemcisi çift çekirdek olduğu halde daha hızlıymış nexsusa göre wifi olayı sadece o yeter ipaden yüzde 41 daha hızlıymış ayrıca kısıtlamalar falan hikaye root yapıp istersen tamammen çözüyorsun ben ilk kindle kullanıyorum çok memnunum jely bean yükledim alet muhteşem çalışıyor yenisi çıkıca gözüm kapalı alıcam sen bilmeyen kişilerin yorumlarına aldırış etme hiçbiri bence kindle kullanmadan yorum yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: andyhug
bence kindle fire daha iyi nedenine gelince çoğu tablette olmayan iyi özellikleri var mesela çift stero hoparlör çift wifi anten nexus 7 oda iyi bir tablet ama kindle daha iyi işlemcisi çift çekirdek olduğu halde daha hızlıymış nexsusa göre wifi olayı sadece o yeter ipaden yüzde 41 daha hızlıymış ayrıca kısıtlamalar falan hikaye root yapıp istersen tamammen çözüyorsun ben ilk kindle kullanıyorum çok memnunum jely bean yükledim alet muhteşem çalışıyor yenisi çıkıca gözüm kapalı alıcam sen bilmeyen kişilerin yorumlarına aldırış etme hiçbiri bence kindle kullanmadan yorum yapıyor
Dostum, Kindle Fire HD'ye çok ısındım fakat, Türkçe dil desteği varmı onu merak ediyorum. Aslında muhteşem tablet, amazon market falan.
quote:
Orijinalden alıntı: andyhug
dostum, biraz araştırdım özelliği nexus 7 den daha kötüymüş donanımı falan, neyse nexus 7 de karar kıldım saolasın kardeşim.
evet kardeşim biraz geç oldu ama bazı cevaplar vermek istiyorum ilk kindle fire dan sonra birde kindle hd aldım alet mükemmeldi ama root ve saf android kurma henüz yapılamadığı için geri sattım nexus 7 nin cazibesine kapılıp 32 gb lik nexus 7 aldım kullanıyorum ama bide bana sor oyundan başka hiçbir özelliği olmayan bir tablet eksilerini saymaya gelirsek wifi olayı berbat uzaktaysan wifide kopmalar yaşanıyor ve jelly bean flash playere destek vermiyor tarayıcıdan sürekli olarak atıyor neler yaptım olmuyor sonuçta ilk kindle fire hala elimde ve o varken nexus 7 nin yüzüne bile bakmıyorum inşallah biraz geç oldu ama sende benim yaptığım hataya düşüp nexus 7 almamışsındır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme