Amazon o kadar çok kazanıyor ki, kaybettiği 500 milyon dolar koymaz. Istese Türkiye'de ki 80 milyon vatandaşa bedava iphone 12 pro expert bile dağıtabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon, oyun bölümü için yıllık 500 milyon dolar harcıyor ancak karşılığını henüz alamadı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sektörün içinde olup da benim gibi oyun oynamayan, oyun oynamayı sevmeyen bir şef'e sahiplerse işleri çok zor. Şef'in profiline baktım, 17 yıldır aynı firma içinde çalışıyor, siyaset bilimi üstüne lisans yapmış ve üstüne ticaret alanında yüksek lisans ile devam etmiş. Kitap bölümünden video oyun bölümüne oradan da oyun üretiminin başına geçmiş.
Burada şef olarak yazılım mühendisliği alanında kariyer yapan, farklı oyun firmalarında çalışmış, oyun geliştirme çalışmalarına 2000'lerin başında başlamış, Commodore / Amiga zamanlarını dahi takip etmiş, belki flash oyun zamanlarında bir şeyler üretmeye çalışmış birisi geçse çok daha başarılı olabilirler.
Commodore / Amiga sevdalısı olup çoğu seriye sahip olan ve hala saklayan biri olarak oyun sevdası Commodore / Amiga döneminin bitişi ile benim içinde bitmiş oldu. Yaptığım her işe saygı duyduğum ve en iyisini yapmaya çalıştığım halde beni de bir oyun firmasının başına geçirseler eminim ki 1 sene geçmeden o oyun firmasını batırırım.
İnsanlar, sadece para için yapmadıkları, gerçekten öteden beri sevdikleri ve mutlu oldukları bir işi yaparak başarılı olabilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X