|
Amazon Prime Gaming bu ay yine dolu dolu: Toplamda 1000 TL'lik 8 oyun (4. sayfa)
-
-
Aga be onu nasıl kaçırırsın be abi :/
-
Genelde ea oyunları için origins kütüphanesine ekletiyorlar. Origins launcherı ile de oynayabilirsin oyunları
-
Abi nasıl kaçırdınız ya :/ Valla benim içim yanıyor :/
-
Şu ana kadar hiç konsola oyun verdiklerini görmedim. Çok aşıır büyük ihtimalle sadece PC için olacaktır.
-
Türkiye pazarındaki en iyi oyuncu kesinlikle Amazon'dur.
-
arkadaşa kalırsa havaalanında suyu da çeşmeden içecez Para harcamayacağım diye yaşamayı unutuyorlar, umarım yaşı çok küçük olduğu için böyle düşünüyordur.
-
Temmuz boyunca geçerli sanıyordum sadece 12-13 temmuz arası verildiğini anlamamışım :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bezos Cumhurbaşkanı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valhalla nasi bedava aldın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu şekilde rakabetin artması güzel. en azından ucuz fiyattan erişim fırsatı sunuyor diğer platformlar içinde.
-
Çay o kadar oldu mu ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 tl ye marketten cipsi alamiyosun amazon gelmiş 1000tl değerindeki oyunları sana bedava veriyor hatta 30 günlük denemenle bedavaya aliyosun çok iyi flkak
-
Bu oyunları Kalıcı olarak mı veriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 1 Eylül 2022; 22:44:25 > -
Bende onu merak edıyorum. diyelim amazon prime uyelıgını sonlandırdık. oyunları artık oynayamıcazmı ?
Assassin’s Creed Origins
2017 yılı oyunu. 47,30 gb
ubisoft 'da standart sürüm fiyatı şu an 53,80 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Eylül 2022; 15:25:44 > -
Yok hocam aldığın an kalıcı olarak senin oluyor.
Ben hafiften şaşırdığım için köşede bir yerde de Kısıtlamalar var Yazısını gördüğümden acaba sürelimi diye düşündüm ama öyle değilmiş Kalıcı olarak alıyorsunuz
-
Cevap için Teşekkürler. acaba bu ss c orjın ustune ek paketlerı ubi üstünden para ıle alabılıyormuyuz bunun bılgısı varmı sızde acaba ?
-
Ubi mağazasını doğrudan bilmiyorum ama büyük ihtimalle alınabiliyordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X