Şimdi Ara

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.181
Cevap
376
Favori
175.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bişey sormak istiyorum. Ayarlardan altyazı fontunu vs. değiştiriyorum. Kaydediyorum ama değişen bişey yok. Bu sorunu yaşayan var mı?

• Arkadaşlar merhaba, Amazon TR müşteri hizmetlerine telefon yada sohbet üzerinden ulaşabilen var mı?

• Arkadaşlar, Amazon Prime abonelik ücretini hangi karttan çektiğini bulamıyorum. Amazon Prime ücreti için geçmiş işlemlere veya faturaya bakabileceğim bir yer var mı?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

hesabım->ödemeleriniz-> üst menüde işlemler bölümünde her türlü ödeme ve iade ücret bilgilerini hangi kartla yapıldığını görebilirsiniz.

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]
  • Asıl indirimler 24 kasım mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crowler C kullanıcısına yanıt

Orada da gözükmüyor hocam. Hiçbir şey anlamadım. Yenilenme tarihine 1 Aralık yazıyor. Fakat Kasım'ınkini hangi karttan çektiğini bulamadım.

kayıt yoksa muhtemelen ödeme yapmamışsınızdır. amazon 5-10 gün limit yoksa prime olarak kullanıma izin veriyor. bende bazen unutuyorum sanal karta limit yüklemeyi, birkaç gün sonra farkedip ödemeyi manuel yaptırıyorum.

• crowler C kullanıcısına yanıt

Manuel nasıl yapılıyor?

bende ayın 15 inde ödeme alması gerekiyor. 15i sabahı sanal karta limit yükleyip

hesabım-> prime -> yenilenme tarihi yazan yere gelince açılan menüden ödeme yöntemini düzenle -> ileri şeklinde gidince 5 -10 dakika içinde karttan çekim yapıyor. tekrar limiti sıfırlayıp ay içinde kontrol etmiyorum.

• Merhaba, ben amazon'dan çok alışveriş yapan biri değilim. Yılda 1-2 ancak. Ama şimdi birşey alacaktım prime üyelerine özel 300 TL daha uygun görünüyor. Tecrübeli arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemek mantıklı ve ekonomik olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akadirarik A kullanıcısına yanıt

Prime video içeriklerine bak hocam ilgini çeken yapımlar var ise al gitsin istediğin zaman iptal edebiliyorsun zaten.

• prime videodan bilgisayara dzi

indiremiyormuyuz acaba

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Android simülatörü indirip olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    ne simülatörü

• Selamlar hediye çeki kullanımını bilenlere birşey sormak istiyorum. Satıcısı amazon olmayan bir ekran kartı almak istiyorum fiyatı 30bin lira civarı ancak maksimum 6 taksit var. Ben bunu 12 taksit almak istiyorum, bunun için şöyle bir yöntem yapsam olur mu?

Amazonun kendi sattığı 30bin liralık herhangi bir ekran kartını 12 taksit alıp iade etsem, iadeyi karta değil de hesaba çek olarak veriyorlar mı? Sonra bu çek ile diğer ekran kartını alabilirmiyim? Nakitte iade sırasında çek olarak istermisin diye soruyor da taksitlide de soruyor mu?

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krtkartal K kullanıcısına yanıt
    Hediye çekleri amazon dışındaki satıcılar için kullanılamıyor. İadeyi de aynı şekilde tanımlıyorlarsa kullanılamayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişilik boş yer var aylık 15 lira

Yıllık 150

• LOTR Hobbit serisinin ilk filmini izledikten sonra devam filmini Amazon'dan izleyemiyorum. Saçma bir şekilde aşağıdaki uyarıyı veriyor, sizin bölgenizde izlenemiyor diyor? Ne alaka arkadaşım ben ilk filmi az önce aynı ülkeden ve kanepeden izledim? Bu salak saçma durumun bir çözümü var mı?

Yok eğer Amazon tam benim izleme zamanımda Türkiye için Hobbit filmlerini yayından kaldırmışsa şansıma seveyim...?!

Filmleri Prime Video'dan isimlerini yazıp aratıp bakmıştım üçünü de görünce izlemeye başladım. Sonra isimlerini yazıp arattığımda bile çıkmıyor hiç biri şaka gibi bir durum.

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 1 Kasım 2024; 1:16:44 >

• browser dan izlerken 4k görüntü akışı için browser ınızı güncellemeniz gerekmektedir diye uyarı çıkıyor, chrome , edge ve safari hepsinde de aynı uyarıyor veriyor fakat güncel versiyon yüklü zaten.. çözümü nedir ?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.