Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı anda iki cihazdan izlenebiliyor hocam. Fiyat değişmiyor. Tek fiyat ve görüntü kalitesi de ultra
  • yeniden üye oldum ama izleyecek bir şey bulamıyorum var mı önerileriniz ? Dizide olur filmde
  • Birkaç gündür farklı kredi kartlarıya üyelik başlatmaya çalışıyorum ancak hiç başarılı olamadım.
    Türkiye'den ve yine kendi kredi kartımla deniyorum ve sonuç hep aynı - hata veriyor.

Halbuki aynı kredi kartıyla sorunsuz şekilde Amazon üzerinden alışveriş yapıyorum.

PrimeVideo üyeliğinde Türk kredi kartı kabul etmiyorlar diye düşünmeye başladım. Fikriniz var mı ?

Edit: Aldığım mesaj :
    Sign up problem
    There’s a problem completing your order due to the payment method. Please fix the payment method and try again. For further assistance, contact Amazon Customer Service and refer to error 2575.
    Edit-2 : Amazon customer support ile 3 kere görüştüm. Hep aynı kontrolleri yapıp sorun görünmediğini, kartı değiştirip tekrar denememi istiyorlar. Kart değiştirmek fayda etmiyor, denedim. Sıfırdan hesap açıp o şekilde de denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confidence-tr -- 6 Haziran 2019; 12:26:34 >
  • Selamlar, yaklaşık 1 sene önce sanal kart ile deneme üyeliği başlatmıştım, iptal ile uğraşmadım nasıl olsa sanal kartın bakiyesi sıfır diye. Şu an giriş yapıp seinfeld dizisini izleyebiliyorum. Üyeliğin iptal olması gerekmiyor muydu? Kartımdan hiçbir şekilde ücret çekilmedi. Nasıl oluyor bu durum bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler üye olmayi düşünüyorum.

Şimdi ilk üyelik 2.99 euro diyor sonra ki aylar 5.99 euro diyor. 1 ay kullansam sonradan iptal edebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    hocam iptal etmeniz gerekiyordu, sanırım 1 yıldır üyeliğiniz devam ediyor ve borç olarak kaydetmiş olmalı. Diğerlerinde bu yok ama Amazon Prime böyle yapıyor. karta herhangi bir bakiye yüklenince ya da yeni kart bilgileri girince direkt çeker. Kart bilgilerini girmeyince ne oluyor onu bilmiyorum. Ayrıca Hesabım sayfasından beleyen tutarları görüyor olmanız lazım. Kullanmayacaksanız biran önce iptal edin derim.
  • ilk 6 ay 2.99 euro hocam. Daha sonra 5.99. Evet istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Hatta üyeliği başlatıp hemen iptal talebi verirseniz 1 ay sonunda iptali yapar. Bir de 7 günlük deneme veriyor olması lazım.
  • Mr Digital M kullanıcısına yanıt
    Karttan ne kadar alıyor hocam? Direk kura göre mi?

• turkish subtitled kısımları kayboldu bende topluca göremiyorum linki olan atabilir mi?
  • evet o an kur ne kadar ise tl olarak çekiyor hocam
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Bu Amazon Prime keşke Türkiye de hizmete girse.

Birde dikkatimi çekti paket felan yok. Mesela Netflix te sevmediğim özellik üyelik paketleri çeşit çeşit. Bende Ultra HD TV var yani 4K şimdi tek üyelik alarak en yüksek kalite de izlicez :)

• rica ederim hocam. Aynen paket yok bu fiyata tüm görüntü seçeneklerini izleyebiliyorsunuz. Bir de aynı anda iki ekranda izleniyor sanırım.
    The Office izlemek istiyordum cok iyi oldu. Birde Amazon'un kendi dizileri ilgimi cekiyordu akşam başlarım sabaha kadar izlerim şimdi :)

• Bu platformda mutlaka izlenmeli dediğiniz orijinal amazon yapımları var mı? Nedense amazon'un dizileri pek konuşulmuyor, sadece burada değil dünya çapında da popüler değil gibi gözüküyor. Amazon yapımlarının kötü olduğu anlamına mı geliyor acaba bu?
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu diziler icin üyelik aldim ve memnunum.

Bosch
    Hanna
    Good Omens
    Jack Ryan
    The Expanse
    The Office (Amazon'un dizisi değil fakat izlemek istediğim diziydi)

Birde Amazon'un iki tane dizisi geliyor. The Boys ve Carnival Row.

Netflix gibi cok iyi diyemem ama keyifle izliyorum dizileri

• Sırf Community için üye oldum.
  • Üye olup izleyecek bir şey bulamayanlar için Deutschland 83 adlı Alman yapımı diziyi şiddetle öneriyorum. Fazlasıyla underrated bir dizi.
  • Diziler ve filmler sabit duruyormu yoksa belli bir zaman sonra kaldırılıyormu?

• şu ana kadar kaldırılan büyük dizi olmadı. Netflix'e göre çok daha az içerik kaldırılıyor. Filmleri çok takip etmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.