< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (76. sayfa)

-
-
10-15 tane Türk yapımı film gelmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 23 Mayıs 2022; 10:42:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen Türk yapmı filimlerin adları neler ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
This Is Us - 4 Sezon - Türkçe Altyazılı
Bu dizinin 4. sezon Türkçe altyazısı gelmiyor bir türlü. Neredeyse 2 sene oldu. Diziyi unuttuk resmen.
-
Amazon’un bir geleneği.Bir çok dizide aynı mağduriyeti yaşatıyor.
Tüm listeyi şu linkten bulabilirsiniz:
justwatch
Yeni Amazon Prime Video içerikleri - en son eklenen filmler ve TV dizilerihttps://www.justwatch.com/tr/saglayici/amazon-prime-video/yeni?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
Evet 5. ve 6. Sezonu da FX'de yayınlanmasına rağmen eklenmedi. FX'de Dublajlı yayınlanıyor bölümleri
-
Bugün eklenen Prime yapımı
The Boys 3. Sezon
imdb 8.7
Her cuma yeni bölüm gelecek
Türkçe Dublaj ve Altyazılı
Bir yıldır ortalık sakindir. Homelander durulmuştur. Butcher hükûmet için, hem de Hughie'nin emrinde çalışmaktadır. Ama ikisi de ortalığı kan gölüne çevirmek için fırsat kollamaktadır. The Boys gizemli bir anti süper kahraman silahının varlığını öğrenince Seven'a saldırarak bir savaş başlatırlar ve ilk süper kahraman Soldier Boy'un efsanesinin peşine düşerler.
Prime Videoyoutube
It’s been a year of calm. Homelander’s subdued. Butcher works for the government, supervised by Hughie of all people. But both men itch to turn this peace and quiet into blood and bone. So when The Boys learn of a mysterious anti-Supe weapon, it sends them crashing into The Seven, starting a war, and chasing the legend of the first Superhero: Soldier Boy. Season 3 arrives June 3rd, only on Prime Video. As you get ready for Season 3, check out The Boys Presents: Diabolical : https://www.amazon.com/dp/B09KKMBRC8https://www.youtube.com/watch?v=K-8VYKUZYiw&feature=youtu.be
-
Arkadaşlar Boy's yeni sezonda sansür ve blurlanma olduğunu söylüyorlar.
ayrıca Twitter da bir kullanıcı eğer sansür istemezseniz 7,90 değil 31 TL ödemeniz gerekir diye bilgi aldığını yazmış amazon müşteri hizmetlerinden.
Bu konuda bilgisi olan var mı ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak73 -- 3 Haziran 2022; 15:24:45 > -
15 Türk yapımı film daha eklenmiş.
justwatch
Yeni Amazon Prime Video içerikleri - en son eklenen filmler ve TV dizilerihttps://www.justwatch.com/tr/saglayici/amazon-prime-video/yeni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amazon iyi şeyler yapmaya başlıyor Prime video gerçekten görüntü kalitesi anlamında Netflix’e göre çok üstün( bittrate ve görüntü stabilitesi açısından), bedava sınırsız kargo seçeneği de var herkese tavsiye ederim fiyatlarıda uygun alışverişte
Evet sansür var. 31 TL ile satılan bir paket yok şu an. VPN ile yurtdışından izleyince ancak sansürü kaldırabiliyorsunuz
-
hdr10+yayın yapıyor kalite muhtemelen ondan kaynaklanıyor yani netflixi dolby vision izlemek ile aynı etkiyi yapıyor
boysdaki sansüre üzüldüm paralı platformlarda olmamalı neticede insanlar bilerek isteyerek abone oluyor halka açık platformlarda olmamalı çoluğumuzu çocuğumuzu nasıl koruyacağız bazı içeriklerin olmasını normal karşılarım ama pozitif ayrımcılığa karşıyım amazon da netflix gibi bunu çok yapmaya başladı zaman çarkında cidden canım sıkıldı 5 bölüm izleyip 6ncı bölümde başrol lezbiyen çıkarsa olmaz arkadaş müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın
-
Hocam nasıl sansür olur ya daha yeni TV+ denedim türkcelin onda sansür var diye sinirlendim 7 günlük paket almıştım deneme amaçlı, Amazonda İtunes’te sansür yok bunda neden var diyordum şimdi Amazondada sansür var dediniz
Teşekkürler cevabınız için.
Saçmalık yaptıkları maalesef.
ben demedim batuak29 dedi ben izlemedim daha yeni bölümleri sansürlü ya da sansürsüz çoluk çocuğun yanında izlenecek dizi değil zaten
-
hbo max de sansürlü olarak geliyor. turkcell tv+ plus genel müdürünü başa getirdiler. ondandır diyodum fakat amazonda da sansür gelmesi başka bir nedenin olduğunu gösteriyor.
-
Amazonda şu zamana kadar sansür yoktu The Boys'un 3. sezonu ile başladı. Amazon ile TV+ aynı kategoride sınıflandırılmıyor. TV+ın canlı kanal özelliği olduğu için Tivibu, Kablo TV ve D-Smart ile aynı sansürleri uyguluyor. Üç platformdaki filmlerde Sinema TV tarafından gönderiliyor platformlara.
-
Aynen bi film açıyorsun kenarda sinema tv yazıyor sanki filmi kendileri çekmiş gibi logo koymuşlar utanmadan, işim olmaz hayatta, şimdi şunuda merak ettim ituneste satılan filmlere de sansür vs gelirmi diye, en açık filmlerde bile hiç rastlamadım sansüre ama Amazona geldiyse bi şeyler var demektir, ve şunuda söyliyim 1-2 yıl önce Atanmış başkan isimli Netflix dizisinin bir bölümünde Türkiyeye karşı karalama vs yapılıyor diye yasaklandı o bölüm.
the boys da tek bi yerde sansür var adamın cinsel organına girerken orda da olması normal bence. Öyle heryerinde sansür yok dizinin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcast -- 9 Haziran 2022; 14:52:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X