< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Aralık 2017; 15:43:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Aralık 2017; 15:43:6 > |
Fiyat düşük diye bütün tipi kayık saatler paylaşılmış. Ucuz diyede bunlar takılmaz.
|
dostum en iyisini yapmışsın.dinimize ters.zaten bu interneti filan da hep o taraflarda yapıyorlarmış kullanmamak lazım fazla.araba neydi sizin chevrolet mi? onda da haç var aman ha dikkatli olmak lazım hep sübniminal bunlar.zihnimize giriyor kafirler.hatta geçen seccade aldım baktım made in china yazıyor attım sobada yaktım çok dikkatli olmak lazım.
|
Özledim be...Eski Türkiye dediler dediler ona hasret kaldık, artık eski Türkiye değil hergün bir önceki günü özler olduk
|
Ne paylaşsak adını invicta konusu yapın yea diyen tipler olduğu için
Yıldık... |
Para yokken şurada ne güzel saatler olurdu alamazdım, para var saat yok. Bizde mi uğursuzluk var nedir anlamadım ki.
|
Ya ben anlamıyorum saat bakacağım ship to turkey i işaretliyorum beğendiğim saate tıklıyorum this item does not ship to turkey diyor kafayı yiyeceğim nasıl bir sitesi var bunların
|
Nick avatar mesaj uyumsuzluğu
|
Hangi saati alacağımıza karar veremiyorduk hey gidi günler... Alım gücümüz her geçen gün artıyor çok şükür.
|
Eskiden bu konu yıkılırdı ya. Herkes saatleri aldı kimse bakmıyor. İnvictalar Havada uçuşurdu. Artık ps4 zamanı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Kasım 2017; 18:15:53 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Kasım 2015; 3:22:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Kasım 2015; 3:28:41 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 16 Ocak 2016; 16:51:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |