Moliendo Cuba Serrano Lavado Pratik Filtre Kahve 10x10 g 174 TL amazon Moliendo Cuba Serrano Lavado Pratik Filtre Kahve 10x10 g https://www.amazon.com.tr/dp/B09TV3MQ2F |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18474. sayfa)
-
-
parçalı ve alt limitsiz kullandırıyordu önceki kampanyasında, yine öylese çok daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Under Armour UA W Charged Pursuit 3 koşu ayakkabısıKadın
1.033 TL (39) (Ödeme Aşamasında)
amazonUnder Armour UA W Charged Pursuit 3 Kadın koşu ayakkabısı, Pembe, 39 EUhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09XBSJD72 -
Hocam anladığım kadarıyla tutarın 30%'u istanbulkarta geri yatacak. Yatan parayla amazon hediye kartı vb. bir şey alabiliyor muyuz, bilginiz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbulkart geri ödemelerde üstüne yatiyormus ,kendi konusunda öyle yazdı bi arkadaş..
Eti Burçak Hindistan Cevizli Kremalı Bisküvi 4 x 100 g
41 TL
-
Kanz Yummy Mama Sandalyesi
699 TL
-
ister yine internet alışverişi ister qr kod ile fiziki harcanabilir
yalnız detayları okuyun, rıza şeysi filan var 2 adet ayarlardan aktif edilmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 10 Aralık 2024; 17:48:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Slazenger Hugo Kr Spor AyakkabıErkek
414 TL (43)
-
Benim yarın 2. Hafta doluyor.
hata bizde 1 ay bekletip o zamana kadar kullanıp 29. Gün göndermemiz gerekiyormuş.
böyle yapan bir arkadaşa ödemesini fazla bekletmeden göndermiş amazon..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 lira için nvi adres koduna aylık gelirine işine gücüne kadar bilgi istiyor. gerek yok kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alt limit gözükmüyor,tek sefer şartıda yok gibi,sadece max 300 iade para geliyor.
-
İstanbulkarta değil,banka kartı gibi kullanılabilen İstanbul plus sanal karta yatacak.
Normal banka kartı gibi sanal veya qr kod geçen her yerde kullanabilirsiniz.
-
Bozulan akbildeki 200 tl'yi yeni akbile geçirsinler diye kart merkezine gittim, yalandan birşeyler yaptı ordaki eleman, bir haftaya yeni karta geçer dedi, dört ay oldu geçmedi.
Uygulamadan kendim halledeyim dedim seceremi isteyince vaz geçtim. Hamam parası olsun.
iletişim izinlerinin tümü kabul edilmesi lazım.
yoksa iade para gelmeyebilir.
kampanya mesajı benim telefonumada sms olarak geldi.
bence en can alıcı kısım kota varmı?
katılım şartlarında yazmıyor ama belbim'e sormak lazım!
-
Hocam sanalda olsa banka kartı alıyorsunuz.
Bu bilgileri istemeyen banka veya sanal kart yok zaten!
-
contigo'nun tasarımı renkleri güzel ama sıcak tutma başarısı çok vasat
-
-
Aynen öyle ayrıca ne gibi sıkıntı doğurabilir bu bilgileri paylaşmak anlayamadım tam olarak
İdefix de 1360 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X