< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18538. sayfa)
-
-
ben denk gelmedim yakında değişimlik işlemimde olmadı eskiden beden muhabbetine olmuştu ama öneren olmadı değişimi o dönemde değişim hizmeeti yoktu belkide. Ha hatalı ürünlerde iade ettirmeden para iadesi veya yenisini yollama gibi şeyler yaptılar o yüzden ben memnuniyet konusunda amazon dan hiç sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Ama çıkarım olmayan firmayıda körü körüne savunmam :D Ben kendi tecrübemi yazarım millet istediğini yapar olması gereken budur bence.
-
Biz de 2. ve 3. Amazon’da düşme ve Kırmızı fırsat etiketi kriterlerini karşıladık. Ben 1. şarta Amazon göndericililer de dahil olur sanmıştım fakat o ürünün iadesi yatmamış. Neyse ki bizim şansımıza 1 lira düşmüştü..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayakkabı aldım, kendisi 130 TL aşağıdan sattı 2 gün sonra. Tekrar sipariş verdim. Eskisi için iade başlattım. Yeni geleni hiç açmadan, iadeye eski sipariş ettiğim ürün yerine verdim aynı anda. Amazon da olsa güvenmeyin hocam. Biraz zahmetli de olsa iade edin yeni alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 kasımda aldığım tv 4 aralıkta teslim edilmişti daha 10 günlük yani ürün. 14 aralıkta tv yi 2k daha ucuza koydular dedim iadeyle mi uğraşacağız her türlü zarar arada ki farkı verin diyorum yok vermediler. tv gelmiş kurulmuş ben bunu tekrar kutuya koyup iade mi edeceğim kargoda başına bir şey gelse ayrı dert. olan 2k ya oldu benim de. artık çok kullanmamaya karar verdim amazonu albenisi kalmadı bende.
-
Cevap yazdığım cihaz QHD idi, 4K değil ve haklısınız bu bütçede 4K OLED yok. Ama isteğinizi bir kısım yerine getirelim. Samsung G60SD, Hepsiburada üzerinde isterseniz 25K farklı satıcı, isterseniz 28K Hepsiburada satıcılı olarak bulabilirsiniz. 27", 2K,360Hz ve OLED.
-
OneOdio Pro50 Kulak Üstü Kablolu DJ Kulaklığı (Siyah) : 1099 TL
amazonOneOdio Pro50 Kulak Üstü Kablolu DJ Kulaklığı (Siyah)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01B2L6Z54/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Anladım hocam. Demek ki stokta olmayınca iade açıyorlar diyeceğim ama benim iphone 12 de stokta yoktu diye hatırlıyorum.
Cihaz 2K değil, cihazla ilgili hiçbir bilginiz yok hocam. Amazon yanlış yazmış sadece, bu ürün 4k da değil :) 5K. Ürünün sayfasını sizin için bırakıyorum. İyi forumlar.
https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/viewfinity-s9-27-inch-5k-resolution-ls27c902pauxuf/
Ben 3 4 aydır kullanıyorum koku yok.Yeni Airfryer alırken boş şekilde 10 dk çalıştırmanız gerekiyor kokunun gitmesi için.Kullanım klavuzunda da yazıyor. Bu tüm markalar için geçerli.
Oral-B iO Sense ile iO - 10 Siyah Elektrikli/Şarjlı Diş Fırçası
11865₺
amazonOral-B iO Sense ile iO - 10 Siyah Elektrikli/Şarjlı Diş Fırçasıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B515Z52MOral-B iO10 2000 TL Para İadesi =>
-
Tabii ki yok :), QHD için çok absürt bir fiyattı o yüzden yazmak zorunda hissetmiştim. 5K için fiyat güzel ancak sizin de dediğiniz gibi yorumlar biraz felaket.
Teşekkürler bilgi için, iyi forumlar.
-
halk 1500/100 veriyor sadsce
bonus 3000/300
-
Ülke olarak neyimiz düzgün ki ? AB' ye kızıyordum eskiden bizi neden almıyorlar diye. Cidden adamlar sonuna kadar haklıymış.......! Tüm rezillik, üç kağıt bizde.....
-
Ürün ayıplı olması durumunda garanti süresi dışında bile ücretsiz parça değişimi yapıldığına dair bir çok karar vardı. Özellikle LG oled tv panellerinde. Bu THH ne diye 10 senelik garantiyi dikkate almamış ki? Tüm metni okumadım ama 10 sene garanti durumundan bahsedilmemiş mi?
-
Alan var mı acaba bu fiyatlara.
Beyler selam, şu an stokta olmayan ve stoğa girip girmeyeceği belirsiz bir ürünü alışveriş listesine eklediğimizde daha sonra ürün stoklara girerse mobil uygulamadan bildirim geliyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar stoklara eski fiyattan girdi. Şuan Samsung ve Mediamarkt web sayfalarında 44K civarı. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Şuanki fiyatı 32.990 TL
amazonSamsung HW-Q990D/TK Soundbar (2024) Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D3811QSR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Hayır bildirim gelmiyor.
Benim uzun süredir takip ettiğim ürünler var, devamlı kendim manuel kontrol ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X