Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18538. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 106 Misafir (13 Mobil) - 104 Masaüstü15 Mobil
5 sn
374.390
Cevap
8.707
Favori
81.241.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1660 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bugün anladım ki Amazon gerçekten Türk firmalarından beter olmuş.

6 Kasım’da Amazon.com.tr satıcısı olan bir fisher price oyuncağı aldım 1500 civarından 1359 liraya düşmüştü. Aldıktan 2 gün sonra henüz ürünü teslim almadan Trendyolda ürün 1120 liraya düştü birde üstüne 100 tl kupon vardı aynı gün içinde Amazon da fiyatı 1120 liraya düşürdü.

Amazonun Kasım ayındaki fiyat garantisine güvenerek ürünü iade etmedim kafamda Trendyoldan alsam kuponla100 tl ucuza almış olacak olsamda uğraşmaya değmez dedim.

Bu ay malum iadeler yapıldı ancak o oyuncakla ilgili iade yapılmadı. Dün Amazon’u aradım bana şu bilgiyi verdiler. Düşük fiyat garantisi için 3 kriterimiz bulunmaktadır:

1) Amazon satıcılı olacak
    2) Fiyatı Amazon’da düşmüş olacak.
    3) Ürünü satın aldığınızda kırmızı fırsat etiketi görülüyor olacak. Görülmüyorsada aramayla değil fırsatlar sayfasından eklenmiş olacak.

Siz ilk iki kriteri karşılamış olsanızda üçüncü kriteri karşılamamaktasınız dedi.

Bu ürünü aldığımda indirim oldu öyle aldım indirim olunca fırsat etiketi oluyor dedim onlarda indirim olduğunda başta koyulsa da fiyat o kısımda uzun süre sabit kalırsa kaldırıyoruz dedi. Sonuç itibariyle fiyat farkını veremeyeceklerini söylediler.

Mesele 200 lira değil Amazon kendi reklamını yaptığı en düşük fiyat garantisini benim gözümde hile hurdayla delmiş oldu.

Amazon’dan alışverişe devam edecekmiyim evet nihayetinde tüketiciyim fiyat ucuzsa alırım ama bugüne kadar açtığım kullandığım 1 tane ürünü bile iade etmemiş biri olarak bende hayal kırıklığı yarattılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• xweser X kullanıcısına yanıt

ben denk gelmedim yakında değişimlik işlemimde olmadı eskiden beden muhabbetine olmuştu ama öneren olmadı değişimi o dönemde değişim hizmeeti yoktu belkide. Ha hatalı ürünlerde iade ettirmeden para iadesi veya yenisini yollama gibi şeyler yaptılar o yüzden ben memnuniyet konusunda amazon dan hiç sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Ama çıkarım olmayan firmayıda körü körüne savunmam :D Ben kendi tecrübemi yazarım millet istediğini yapar olması gereken budur bence.

• baskaningundemi kullanıcısına yanıt
    Biz de 2. ve 3. Amazon’da düşme ve Kırmızı fırsat etiketi kriterlerini karşıladık. Ben 1. şarta Amazon göndericililer de dahil olur sanmıştım fakat o ürünün iadesi yatmamış. Neyse ki bizim şansımıza 1 lira düşmüştü..

Ayakkabı aldım, kendisi 130 TL aşağıdan sattı 2 gün sonra. Tekrar sipariş verdim. Eskisi için iade başlattım. Yeni geleni hiç açmadan, iadeye eski sipariş ettiğim ürün yerine verdim aynı anda. Amazon da olsa güvenmeyin hocam. Biraz zahmetli de olsa iade edin yeni alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

30 kasımda aldığım tv 4 aralıkta teslim edilmişti daha 10 günlük yani ürün. 14 aralıkta tv yi 2k daha ucuza koydular dedim iadeyle mi uğraşacağız her türlü zarar arada ki farkı verin diyorum yok vermediler. tv gelmiş kurulmuş ben bunu tekrar kutuya koyup iade mi edeceğim kargoda başına bir şey gelse ayrı dert. olan 2k ya oldu benim de. artık çok kullanmamaya karar verdim amazonu albenisi kalmadı bende.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Cevap yazdığım cihaz QHD idi, 4K değil ve haklısınız bu bütçede 4K OLED yok. Ama isteğinizi bir kısım yerine getirelim. Samsung G60SD, Hepsiburada üzerinde isterseniz 25K farklı satıcı, isterseniz 28K Hepsiburada satıcılı olarak bulabilirsiniz. 27", 2K,360Hz ve OLED.

• OneOdio Pro50 Kulak Üstü Kablolu DJ Kulaklığı (Siyah) : 1099 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    OneOdio Pro50 Kulak Üstü Kablolu DJ Kulaklığı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01B2L6Z54/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Demek ki stokta olmayınca iade açıyorlar diyeceğim ama benim iphone 12 de stokta yoktu diye hatırlıyorum.

• ata122 kullanıcısına yanıt
    Cihaz 2K değil, cihazla ilgili hiçbir bilginiz yok hocam. Amazon yanlış yazmış sadece, bu ürün 4k da değil :) 5K. Ürünün sayfasını sizin için bırakıyorum. İyi forumlar.

https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/viewfinity-s9-27-inch-5k-resolution-ls27c902pauxuf/

• oulnexone kullanıcısına yanıt
    Ben 3 4 aydır kullanıyorum koku yok.Yeni Airfryer alırken boş şekilde 10 dk çalıştırmanız gerekiyor kokunun gitmesi için.Kullanım klavuzunda da yazıyor. Bu tüm markalar için geçerli.

• Oral-B iO Sense ile iO - 10 Siyah Elektrikli/Şarjlı Diş Fırçası

11865₺

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Oral-B iO Sense ile iO - 10 Siyah Elektrikli/Şarjlı Diş Fırçası
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B515Z52M

Oral-B iO10 2000 TL Para İadesi =>

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3AQDCYVACU6BW

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Tabii ki yok :), QHD için çok absürt bir fiyattı o yüzden yazmak zorunda hissetmiştim. 5K için fiyat güzel ancak sizin de dediğiniz gibi yorumlar biraz felaket.

Teşekkürler bilgi için, iyi forumlar.

• darkblack888 D kullanıcısına yanıt
    halk 1500/100 veriyor sadsce
    bonus 3000/300

• Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Bizim yakınların Bulaşık makineleri arıza yapıyor. LG’nin kendisinin 10 yıl motor garantisi verdiği 8. sene de arızalanması durumuna LG servisin motorda arıza var deyip 5.000 tl işçilik ücreti istemeleri üzerine Tamiri kabul etmeyip makineyi geri istiyorlar. Makine getirilirken servis tarafından düşürülüyor ve servisin önce aldığımızda böyleydi denilerek yalan beyan karşı çıkılması üzere akabinde bir kaç telefon görüşmesinden sonra tekrar servisin makineyi apar topar bir şekilde götürüp Dış kozmetik aksamlarını değiştirip Motoru bozuk bir şekilde tekrar geri teslim ediyorlar.

THH’ye edilen şikayete de bugün 2 yıllık garanti süresi geçmiştir denilerek red geliyor.

Ben bu red kararının çıkmasında yarı yarıya yüzde 50 başvuruyu biraz karışık yapmalarına yüzde 50’de heyetin işgüzarlığına bağlıyorum. Çünkü 3 5 sene geçsede değişim kararı alanları çok görmüştüm..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Ülke olarak neyimiz düzgün ki ? AB' ye kızıyordum eskiden bizi neden almıyorlar diye. Cidden adamlar sonuna kadar haklıymış.......! Tüm rezillik, üç kağıt bizde.....

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Ürün ayıplı olması durumunda garanti süresi dışında bile ücretsiz parça değişimi yapıldığına dair bir çok karar vardı. Özellikle LG oled tv panellerinde. Bu THH ne diye 10 senelik garantiyi dikkate almamış ki? Tüm metni okumadım ama 10 sene garanti durumundan bahsedilmemiş mi?

• takirti kullanıcısına yanıt
    Alan var mı acaba bu fiyatlara.

• Beyler selam, şu an stokta olmayan ve stoğa girip girmeyeceği belirsiz bir ürünü alışveriş listesine eklediğimizde daha sonra ürün stoklara girerse mobil uygulamadan bildirim geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar stoklara eski fiyattan girdi. Şuan Samsung ve Mediamarkt web sayfalarında 44K civarı. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Şuanki fiyatı 32.990 TL

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hayır bildirim gelmiyor.

Benim uzun süredir takip ettiğim ürünler var, devamlı kendim manuel kontrol ediyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.