Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18553. sayfa)

22 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 71 Misafir (13 Mobil) - 75 Masaüstü18 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
371.059
Cevap
8.674
Favori
80.574.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1652 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1854918550185511855218553
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uygun fiyatlı halı ve koltuk yıkama makinesi var mı acaba aldığınız ya da piyasasını bildiğiniz karcher vs olabilir. bütçe max 5 bin tl olacak. hani çok kaliteli bu fiyatı eder bu ürün değdiniz varsa biraz daha çıkılabilir fiyat.

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    5000 TL’ye karcher? Kiwi demek istediniz herhalde.
  • akenatons kullanıcısına yanıt

piyasasını bilmiyorum ama bütçe o kadar karcher örnek olarak söyledim. piyasası yüksekse daha uygun markalar olabilir tabiki. hiç bilgi sahibi olmadığım bir ürün kategorisi o yüzden tavsiye istedim. komşum söyledi bana da ben de bakayım dedim.

• antique kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Migros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbaran -- 21 Aralık 2024; 14:14:13 >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Migros
    Yakın zamanda bissell powerwash pet aldım. Fiyatı şu anda 15.000 TL. Hem halı hem koltuğu rahatlıkla yıkıyor ve çok kaliteli bir ürün.

Daha minimal birşey arıyorsanız ve halıdan ziyade sadece koltuk yıkasın derseniz yine bisell öneririm.

Kiwi, yasomi, kumtel gibi markalardan 3-4 bin TL ye aldığınız ucuz çin ürünleri 3-4 kullanımda kırılan bozulan ürünler. Ayrıca servis ararsanız kapı duvar.

Bu konuda özellikle sikayetvar sayfasını inceleyebilirsiniz.
  • Konuda hareketlilik yok denecek kadar az, satıcısının kendisi olduğu ürünler de epey azaldı, çoğu üründe satıcılar farklı artık. Neden böyle oldu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • umutbaran kullanıcısına yanıt
    CarrefourSA dan aldım az önce 177 TL

iki katı fiyatına bile çıksanız hiç almayın memnun etmeyecektir

• sioux kullanıcısına yanıt

ben de sakal için bir makina bakınıyorum ancak nette araştırıp gördüğüm kadarıyle övdükleri powertec 758'in titanyumu geçtim çelik bıçakları bile yok. seneler önce braun'un cruser makinasını almıştım sakal filan idare ediyordum ancak bataryasının ömrü bitince ben de sağlam idare eder bir şey araştırmaya koyuldum ancak ya hem kablolu hem kablosuz özellikleri yok makinaların ya da eskisinden daha adi ve yorumları kötü baktığımda. şu an ben de fiyat performans doğru düzgün bir makina arayışındayım.

• antique kullanıcısına yanıt
    Hangi market olduğunu yazmamışsınız? hemen alalım
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Az önce benim moseri bozdum banada lazım sakal için fırsat uygun bişey bulursanız etiketler misniz size zahmet.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Babyliss alacaksın. e978e al geç. Veya babyliss titanyum diye arattır kafana yatanı al. Ama tavsiyem 978.

vucut tüylerini de tahriş vs olmadan alabilirsin.

• sioux kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konusu açılmışken 1buçuk yaşında oğlum var . Goldmaster bir traş makinesi almıştım iyi aslında ama çocuk çok ağlıyor . Daha sessiz bir makine bakıyorum daha az hissetmesi için var mı önerebileceğiniz sessiz pratik bir ürün
  • Arkadaşlar mısır gevreği almıştım birkaç tane, Migros’ta daha ucuz iade etmeye çalıştım ama iade için uygun değil diyor. Sebebini bilen var mı?
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt

gıda ürünlerini iade edemiyorsun

mh ile iletişime geçin belki para iadesi vs yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20

Arkadaşlar konusu açılmışken 1buçuk yaşında oğlum var . Goldmaster bir traş makinesi almıştım iyi aslında ama çocuk çok ağlıyor . Daha sessiz bir makine bakıyorum daha az hissetmesi için var mı önerebileceğiniz sessiz pratik bir ürün

Keserken kulaklık takın telefondan video falan açın.

• 
Sayfa: önceki 1854918550185511855218553
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.