uygun fiyatlı halı ve koltuk yıkama makinesi var mı acaba aldığınız ya da piyasasını bildiğiniz karcher vs olabilir. bütçe max 5 bin tl olacak. hani çok kaliteli bu fiyatı eder bu ürün değdiniz varsa biraz daha çıkılabilir fiyat. |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18553. sayfa)
-
-
5000 TL’ye karcher? Kiwi demek istediniz herhalde. -
piyasasını bilmiyorum ama bütçe o kadar karcher örnek olarak söyledim. piyasası yüksekse daha uygun markalar olabilir tabiki. hiç bilgi sahibi olmadığım bir ürün kategorisi o yüzden tavsiye istedim. komşum söyledi bana da ben de bakayım dedim.
-
-
-
Yakın zamanda bissell powerwash pet aldım. Fiyatı şu anda 15.000 TL. Hem halı hem koltuğu rahatlıkla yıkıyor ve çok kaliteli bir ürün.
Daha minimal birşey arıyorsanız ve halıdan ziyade sadece koltuk yıkasın derseniz yine bisell öneririm.
Kiwi, yasomi, kumtel gibi markalardan 3-4 bin TL ye aldığınız ucuz çin ürünleri 3-4 kullanımda kırılan bozulan ürünler. Ayrıca servis ararsanız kapı duvar.
Bu konuda özellikle sikayetvar sayfasını inceleyebilirsiniz. -
Konuda hareketlilik yok denecek kadar az, satıcısının kendisi olduğu ürünler de epey azaldı, çoğu üründe satıcılar farklı artık. Neden böyle oldu bu konu hakkında bilgisi olan var mı? -
CarrefourSA dan aldım az önce 177 TL -
iki katı fiyatına bile çıksanız hiç almayın memnun etmeyecektir
-
ben de sakal için bir makina bakınıyorum ancak nette araştırıp gördüğüm kadarıyle övdükleri powertec 758'in titanyumu geçtim çelik bıçakları bile yok. seneler önce braun'un cruser makinasını almıştım sakal filan idare ediyordum ancak bataryasının ömrü bitince ben de sağlam idare eder bir şey araştırmaya koyuldum ancak ya hem kablolu hem kablosuz özellikleri yok makinaların ya da eskisinden daha adi ve yorumları kötü baktığımda. şu an ben de fiyat performans doğru düzgün bir makina arayışındayım.
-
Hangi market olduğunu yazmamışsınız? hemen alalım -
Az önce benim moseri bozdum banada lazım sakal için fırsat uygun bişey bulursanız etiketler misniz size zahmet. -
Babyliss alacaksın. e978e al geç. Veya babyliss titanyum diye arattır kafana yatanı al. Ama tavsiyem 978.
vucut tüylerini de tahriş vs olmadan alabilirsin.
-
Arkadaşlar konusu açılmışken 1buçuk yaşında oğlum var . Goldmaster bir traş makinesi almıştım iyi aslında ama çocuk çok ağlıyor . Daha sessiz bir makine bakıyorum daha az hissetmesi için var mı önerebileceğiniz sessiz pratik bir ürün -
Arkadaşlar mısır gevreği almıştım birkaç tane, Migros’ta daha ucuz iade etmeye çalıştım ama iade için uygun değil diyor. Sebebini bilen var mı? -
gıda ürünlerini iade edemiyorsun
mh ile iletişime geçin belki para iadesi vs yaparlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20
Arkadaşlar konusu açılmışken 1buçuk yaşında oğlum var . Goldmaster bir traş makinesi almıştım iyi aslında ama çocuk çok ağlıyor . Daha sessiz bir makine bakıyorum daha az hissetmesi için var mı önerebileceğiniz sessiz pratik bir ürünKeserken kulaklık takın telefondan video falan açın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X