|
Bildirim
Abi adamlara 8 lira verdim 1 liralık ürüne dahi kargo parası istemiyolar üstüne twitchde abone olabiliyorum üstüne şu oyunları veriyolar. Böyle müşteri memnuniyeti görmedim ben
|
tomb raider, dragon age ve control gayet muhteşem oyunlar. senin muhteşem oyunların neymiş bakalım say birkaç tane |
Biraz geç haber giriyorsunuz herneyse güzel haber. |
1. Microsoftun 30 liraya gamepass pc satması 2. Amazonun prime ı 8 liraya vermesi 3. steam ve epicin yerel fiyatlandırmaya gitmesi ve epicin verdiği bir sürü beleş oyun Bu 3 maddede yazdığım firmaların yaptıkları bu zor dönemde bizim için mükemmel bir şey. |
Dragon Age de sağlamdır.
|
Ayrıca üşenmedim. Önceden yazan tüm yazarlara baktım. En yenisi 2014 girişli. 2007 girisli üye var. Hepsi de aktif üyeler. Bence siz de bot olabilirsiniz
|
Bedava verilen oyunlara da burun kıvıranlar çok ilginçler. Bu nasıl bir doyumsuzluk anlamıyorum. Aylık çok cüzzi bir rakama bir dünya hizmet alınıyor prime ile. Üstüne bedava oyun veriyorlar yine yaranamıyorlar. Size çok aslında amazon kalitesi. Sizin gibilere Aral Game yakışır. |
Daha ne istiyorsunuz acaba GoW pc filan mı verselerdi size 9 liraya
|
Biraz geç haber giriyorsunuz herneyse güzel haber. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
tomb raider, dragon age ve control gayet muhteşem oyunlar. senin muhteşem oyunların neymiş bakalım say birkaç tane < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
New World'ü Türkçe dil desteği ile çıkarmadı gözümden düştü bu am azon. |
|
Kasım ayına sağlam giriş yapmışlar. Aralık'ta bu çıtanın daha da yükseleceğini düşünüyorum.(Şöyle bir read dead redemption verse süper olur) Hadi control'ü epic verdi , Dragon age senelerdir hastası olduğum oyun dragon age origins'i 6 sefer bitirmiş ben için bulunmaz nimet. Merak ediyordum umarım türkçe yaması vs. vardır. Tomb raider serisi zaten güzel. Ayda 8 lira verip böylesine yararlanılabilen başka bir platform varsa buyrun geçin. |