Şimdi Ara

Amazon yeni çalışma arkadaşları bulmak için İstanbul'a geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adamlar avrupa'da şehirler saymış oralar için türk eleman demiş siz ne anlatıyorsunuz.
    Adamlar bu dediklerinizi zaten biliyor ki TR pazarına Almanya üzerinden yatırım yaptılar.

• Full hd tv al 360p dizi seyret

• bence girmemeli. diğer arkadaşların dediği gibi bir avantajı kalmaz çünkü sonuçta hem ürünleri kendi ithal etmeyecek buradaki distribütörlerden alacak hemde aynı kanuni vergiler onun için de geçerli olacak. hadi onu da geçtim darty noldu gördünüz aynı şekilde saturn ve aynı şekilde gold bilgisayar ki elinde sanalpazar ve hızlıal gibi kozlar varken sonra bimeks'in de durumunun pek içaçıcı olduğuna inanmıyorum. kısacası türkiye de biraz zor gibi ama hadi hayırlısı olsun diyelim

• Bir tüketici olarak Amazon'un Türkiye'ye gelmesine karşıyım. Böyle iyi.
  • Gümrük vergi sınırı 30€'ya düşürülmüşken pek faydalarının olacağını düşünmüyorum. Belki büyük ölçekli alımlarda ancak firmalara fayda sağlayabilirler, son kullanıcıya değil.

• Insallah Türkiye Pazarina girer. Türkiye buyuk bir pasta ama su siralar girmeyecek . kendim Almanya Amazonun iscisi olarak bekliyorum umarim acilir. Istanbul gibi buyuk bir pasta kacirilmaz bunu Amazon da biliyor lakin Önce Havaalani bitmesi lazim sonra bir cok firma istanbula a yada yaninina ailacaktir. Hem Balkan Ulkelerine hemde ANadoluya yatirim icin Istanbul merkezli olmasi en ideali tabi böyle firmalar Güvenligi de dusunuyorlar. vergi falan bu tur konulari onlarin ilgilenecegini sanmiyorum . Plaza larda fiyatlar nasilsa amazon dada asagi yukari ayni olacak. Belirli gun indirimleri ve kargo ile ucretsiz evinize gönderme lüksünü müsteriye tam guvence ile verirse sorun olmayacaktir. Bir tane normal depo demek 1000 - 1500 isci demek. Amazon kimseyi bitirmez ama pazar da buyuk fiyat savasi olacaktir. Tüm gictenligim ile amazonun Türkiye ye acilmasini istiyorum.

• Adamlar yazılım geliştirici arıyorlar. Ülkemize girmekle falan alakası olduğunu pek sanmıyorum. Yazılım alanında fena sayılmayacak bir potansiyelimiz var. Bunu ancak büyük şirketler ortaya çıkarabilir.
  • Gorusme nasil gecti forumdas bilgilendirirmisin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.