Şimdi Ara

Amazon Yılsonu indirimleri = 19 Aralık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
4.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 dolarlık hediye çekleri bir alışveriş için 1 kere mi kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mpeng

5 dolarlık hediye çekleri bir alışveriş için 1 kere mi kullanıyor?

evet. Sececeklerı her oyun ıcın bır cek kullanılacak, cekler bırlestırılemeyek dıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,
    bu konuda bilgili görünüyorsunuz.

Steam'den vey amazon'daki pc oyun indirimlerinden faydalanmak için ininal kart yeterli olur mu?
    kredi kartı veya banka kartı yok çünkü.[malesef].
  • ininal kart master card in gectigi heryerde geciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hocam,

Steam'den vey amazon'daki pc oyun indirimlerinden faydalanmak için ininal kart yeterli olur mu?

benim de çok bir bilgim yok, kullandığım kart enpara olduğu için yardımcı olmaya çalıştım,
    maalesef ininal cardım olmadığı için yardımcı olamıyorum.
  • quote:

Hocam,

3 seçeneğiniz var.
    1.enpara.com dan başvurarak encard alma.Eğer İstanbul,Ankara gibi şehirlerdeyeniz başvurduktan 1-2 gün sonra temsilci gelip kartınızı teslim ediyor.Bu yıl sonuna kadar 500 tl ye kadar ki online alışverişlerde 100 tl ye kadar iade veriyor.Yani amazondan 10 dolara oyun aldınız diyelim diğer ay 2 dolarını iade edecekler size.Herhangi bir kart ücreti filan yok tamamen ücretsiz kart.Normal banka kartı gibi.

2.Paybyme denizbank ın oyuncular içinçıkardığı kart.Steam dahil psn,origin,applestore,amazon gibi bazı sitelerde geçiyor.Ücreti yok başvurduktan sonra kart 1 hafta da geliyor.Para çekme yok ön ödemeli bir sadece içine para yatırıp o yatırdığın kadar harcayacaksın.

3.İninal kart migros,tansaş,ptt den alınıyor.Bu da ön ödemeli kart paybyme den iki farkı var.Birincisi paybyme sadece anlaşmalı sitelerde geçiyor ki sınırlı sayıda site var.İninal kart ise master card ın geçtiği her yerde geçiyor bir nevi kredi kartı gib.Tek fark yatırdığın kadar para harcıyabiliyorsun.Taksit filan yom tabiki.Amazon,steam i bırak en ücra yerlerdeki sitelerde bile geçerlidir tabi mastercard varsa.Diğer farkı ne yazık ki ücretli olması.Kartı alırken 5 tl ücret ödeniyor.Ayrıca her ay 1 tl aidat kesiyor.(Kullanmadığın aylarda kesmiyor)Migros tan minimum 25 tl ve katları yatırılsbiliyor.Ptt atm den min 5 tl.Para çekme yok ön ödemeli kredi kartıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu 0 dolarlık oyunları alırsak Amazon 5$ lık çek verecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bu 0 dolarlık oyunları alırsak Amazon 5$ lık çek verecek mi?

oyunun sayfasında cek verılecek dıye yazıyor. denemekten zarar gelmez.

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    İninal kart en iyi seçenek gibi duruyor.
    Yalnız bişey daha sormak istiyorum.
    Migros'lardan minimum 25 TL demişsiniz,PTT Matik'lerden 5 TL.Peki para yatırdığımızda Migros veya PTTMatik'den herhangi bir kesinti oluyor mu?
  • quote:

Teşekkür ederim.
    Migros'lardan minimum 25 TL demişsiniz,PTT Matik'lerden 5 TL.Peki para yatırdığımızda Migros veya PTTMatik'den herhangi bir kesinti oluyor mu?

migrostan kesinti oluyo 1 lira sanırım ptt matikten olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulwarrior -- 21 Aralık 2013; 10:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

c&c ultımate collection $4.99
    hıtman absolutıon $4.99
    Thief 1 2 3 pack $4.99
    Sleeping dogs $4.99
    Colonial marines $1.99
    COD Ghosts $39.99

Dıkkatımı cekenler bunlar.

Tabıı oyun alana, ocak ayında secme oyunlarda gecerlı $5 hedıye cekı vermesı ve Enpara %20 ındırımının gecerlı olması fıyatları uygun hale getırıyor.

Ornek vermek gerekırse gecen senelerde $5 hedıye cekı ıle bf:bc2 yı bedavaya aldıgımı hatırlıyorum.

enpara 3d secure kullanan yerlerde geçerli değil mi? şimdi amazondan bir oyun aldım ama 3d secure çıkmadı. bi yerde yanlış mı yaptım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

şu racing pack tekrar gelmiyor mu ya? dirt3 showdown ve grid 1 vardi :( kacirmistim ve cok koymustu

Salla bunu :) Biz 19 dolara nfs most wanted, run, shift 1 -2 , prostreet, hotpursiud aldik, dirt ler tr de kutulu 8-10 lira arası alınabiliyor.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Migros ilk seferde kesmiyor ama diğer yüklemelerde 2 tl kesiyor ptt matilk veznedenyatırılırsa kesiyor mu bilmiyorum ama matikten kesmiyor.

• bu 0$ lıkları almaya başladım ama bunlara vermezler ya öyle bişey olursa amazon zarar eder yada kodların kullanılacağı oyunlar çok dandik çıkacaktır kesin.Geçen yıl da var mıydı bu kampanya hangi oyunları dağıttılar bu 0$lıklara çek veriyorlar mı?Bir 7-8 tane aldım da bana boşuna uğraşıyormuşum gibi geldi.Demolar da geçerli mi?Demolarda da kampanya yazıyor?Bir de şöyle bir şey var.Sanırım o editör listesindeki oyunların fiyatlarını arttıracaklar biz 5$ indirimle şu anki satıldıkları fiyatlardan alabileceğiz Vatan Bilgisayar ın yaptığı indirimler gibi yani aslında indirim filan olmayacak gibi geliyor.
  • quote:

bu 0$ lıkları almaya başladım ama bunlara vermezler ya öyle bişey olursa amazon zarar eder yada kodların kullanılacağı oyunlar çok dandik çıkacaktır kesin.Geçen yıl da var mıydı bu kampanya hangi oyunları dağıttılar bu 0$lıklara çek veriyorlar mı?Bir 7-8 tane aldım da bana boşuna uğraşıyormuşum gibi geldi.Demolar da geçerli mi?Demolarda da kampanya yazıyor?Bir de şöyle bir şey var.Sanırım o editör listesindeki oyunların fiyatlarını arttıracaklar biz 5$ indirimle şu anki satıldıkları fiyatlardan alabileceğiz Vatan Bilgisayar ın yaptığı indirimler gibi yani aslında indirim filan olmayacak gibi geliyor.

geçen senelerde de oldu.
    seçtikleri oyunlarda iyiler de vardı, kötüler de vardı.
    ama indirim yaptıklarını hatırlıyorum.

mesela bu 2013 ocak listesi:
    http://gametz.com/Hot_Deals/pc-amazon-editors-choice-games-5-youve-bought-digital--475287.html

http://slickdeals.net/f/5568666-amazon-s-2012-editor-s-choice-list-of-games-usable-with-5-promotion-starting-1-01-13

yani $5 çek verdik diye hepsine $5 eklememişlerdi.

Geçen yıl uzak kaldım ama iki sene önce BF:BC2 vardı mesela listede,
    fiyatı $5dı ve bedavaya geldi.

Demolarda geçerli değil,
    onu belirttiler,
    büyük ihtimalle $0 olan oyunlarda da vermeyecekler,
    ama yinede denemiş olduk :)

• Her aldığımız oyun başına 5 usd mi verecek amazon ?

Öyleyse 15 adet kuponum olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

quote:

Orijinalden alıntı: laider

c&c ultımate collection $4.99
    hıtman absolutıon $4.99
    Thief 1 2 3 pack $4.99
    Sleeping dogs $4.99
    Colonial marines $1.99
    COD Ghosts $39.99

Dıkkatımı cekenler bunlar.

Tabıı oyun alana, ocak ayında secme oyunlarda gecerlı $5 hedıye cekı vermesı ve Enpara %20 ındırımının gecerlı olması fıyatları uygun hale getırıyor.

Ornek vermek gerekırse gecen senelerde $5 hedıye cekı ıle bf:bc2 yı bedavaya aldıgımı hatırlıyorum.

enpara 3d secure kullanan yerlerde geçerli değil mi? şimdi amazondan bir oyun aldım ama 3d secure çıkmadı. bi yerde yanlış mı yaptım acaba?

3D secure çıkmıyor, ama enpara %20 kampanyasında amazon geçerlidir,
    aşağıdaki konudan teyit edebilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_1386/tm.htm

• ben mcpixel alıcam ama bu drm free falan noluyor anlamadım ? steame eklenebilirmi yani
  • quote:

bu 0$ lıkları almaya başladım ama bunlara vermezler ya öyle bişey olursa amazon zarar eder yada kodların kullanılacağı oyunlar çok dandik çıkacaktır kesin.Geçen yıl da var mıydı bu kampanya hangi oyunları dağıttılar bu 0$lıklara çek veriyorlar mı?Bir 7-8 tane aldım da bana boşuna uğraşıyormuşum gibi geldi.Demolar da geçerli mi?Demolarda da kampanya yazıyor?Bir de şöyle bir şey var.Sanırım o editör listesindeki oyunların fiyatlarını arttıracaklar biz 5$ indirimle şu anki satıldıkları fiyatlardan alabileceğiz Vatan Bilgisayar ın yaptığı indirimler gibi yani aslında indirim filan olmayacak gibi geliyor.

hangi oyunlar 0+ lık şu an sade saints4 için bi dlc var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

hangi oyunlar 0+ lık şu an sade saints4 için bi dlc var...

digital oyunlara girip soldan filtre bölümüne gelin orada fiyat aralığını 0 ile 0.1 filan yapın görünüyor.9 sayfaya yakın bedava oyun var.Daha 0.1$-0.2$... filan dahil değil üstelik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.