Bildirim
Amazondan g35
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sınır 75$, takılmaz yani. -
Dostum ben sipariş verdim 2 gün önce. Şuanda kargoda ürün aklına takılan birşey varsa burdan sor herkes faydalanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: nuriboyka
Dostum ben sipariş verdim 2 gün önce. Şuanda kargoda ürün aklına takılan birşey varsa burdan sor herkes faydalanır.
g35 aldıysanız kartınızdan cekılen toplam tutar ne kadar acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0
quote:
Dostum ben sipariş verdim 2 gün önce. Şuanda kargoda ürün aklına takılan birşey varsa burdan sor herkes faydalanır.
g35 aldıysanız kartınızdan cekılen toplam tutar ne kadar acaba ?
224 lira çekildi. 60 dolar kulaklığa 10 dolar kargoya verdim. Belki kargo ücretini geri alabilirim ürün geldikten sonra bi rica edicem. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0
quote:
g35 aldıysanız kartınızdan cekılen toplam tutar ne kadar acaba ?
224 lira çekildi. 60 dolar kulaklığa 10 dolar kargoya verdim. Belki kargo ücretini geri alabilirim ürün geldikten sonra bi rica edicem.
teşekkür ederım hocam alıcam bayramdan sonra buyuk ıhtımal
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X