Şimdi Ara

amcaoğlu hayata küstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bizim sinifta en arka sirada oturan kabadayi ülkücü bir çocuk var çok utangaç hiç kimseyle konuşmuyor tapınak sesizliğinee bürünnmüş gibi bir sey ama ders bos ben kizlarla kalem döndürme oynuyorum kizlardan birisi bana git arifin adını ögren dedi çocugun yanina gittim çocuk kipkirmizi oldu ben kahkahayla güldüm kizlar da tabi ve amcaoğlu ve bütün sınıf hatta sonra o da amcaoğlunu kendine doğru çekti ve siniftan çikti bi çocuk bana amcaoğluna tuvalette napıyo lan dedi bende zincirlerini koparmış adeta bir kuduz hayvan gibi tuvalete koştum gördüklerim şoke ediciydi öncelikle çoçuğun ağzına balgam attım çoçuk böğürmeye başladı o anda hayalarına uçan tekme çaktım heryere kanlarfışkırıyordu çoçuk dengesini kaybederek b*klu tuvalete düştü amcaoğlunu kurtardım ama iş işten geçmişti bu üçüncü olayıydı ne yapmalıyım amcaoğlu garip şeyler hissediyorum diyor o cocuk ise ekmek puçağıyla bizi bekliyormuş ne yapmalıyız yardım lütfen

• The bomb has been planted.
  • ben ne yapayım beyler şuanda ççocuk evin kapısına dayandı balgam attık gitmedi
  • Nedir senden çektiğimiz ? olmuyor yapamıyorsun.
  • Eski edwird nerde sen nerde .Malesef dostum
  • Bak kardeşim.. Ya da herneyse bakma kardeşim.
  • çoçuğun yanına indim sorunun ne dedim ağzıma tükürdü ve kaçmaya başladı
  • 'Kıpkırmızı'dan sonra mavi ekran verdim o nasil bir cümledir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

çoçuğun yanına indim sorunun ne dedim ağzıma tükürdü ve kaçmaya başladı

Olmuyor olmuyor olmuyor.

üç kere olmuyor dedim buda dördünücüsü gerçekten balgam atıcam sana.
  • edwird3 ne zaman çıkacak piyasaya bilgin var mı?Playstation gibi oldu.
  • ilki bamlandı
  • Onu karşına al ve bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Olum her filmin 2si güzel olur ama sen mal gibi oldun çekilmiyosun.Yagit yada insan ol adam.
  • ilk filmin devamıyım ben
  • Biraz kart , biraz çikolata ve çokça çay.Büyüyü yakalamanın en iyi yolu.
  • bazı yorumlar onurumu aşırı derecede parçalasada çok güzel önriler verdiniz teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.