Ben hp pavilion dv6 notebook kullanıyorum. Malumunuz hp ekran kartı driverlarına güncelleme vermiyor. Ben de farklı yollarla ekran kartımı güncelledim. İlk önce driverları sildim ve sonra driver fusuiıon ile temizlik yapıp en güncel sürümleri yükledim.
Sorun şuradaki bunu ben amd 14.4 güncellemesini verdiğinden beri yapıyorum. İlk güncellememde 14.4 e güncellemiştim, bir sıkıntı çıkmamıştı ekran kartlarını eskisi gibi değiştirilebilir grafiklerden değiştiriyordum ama sürekli olarak ekran kartı durdu ve bu durumdan kurtuldu hatasını veriyordu. Oyunların en heyecanlı yerinde bu hatayı verip kapatıyordu. Çok sıkıntılı bir durum yani. Neyseki amd 14.6 driverını yayımladı. Aynı şeyi 14.6 için yaptım fakat bu sefer de değiştirilebilir grafiklerde ekran kartlarını değiştiremiyorum, öyle bir seçenek yok. Kafasına göre intel ile amd arasında gidip geliyor. Bf3 oynayınca amd kullanıyor ama diğer tüm oyunlarda intel kullanıyor. Intel 3000 ile de oyun oynanmıyor yani. Bu değiştirilebilir grafikler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme