Şimdi Ara

Amd 2500+ de çarpan problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Burası advanced chipset features menüsü, iki seçenek var

Dram clock/drive ayarlarında çarpan ayarı yok

Frequency/ voltage ayarlarındaysa şu ikisi var,

• dostum senin durum biraz vahim.bios update yaptım o da olmadı diyorsan,işlemcinin pinlerinde ya da pinlerin bağlantı noktalarında ısınma ya da daha değişik sebeplerden dolayı bir temassızlık olmuş olabilir.ya da pinlerden kırılmış olan olabilir.işlemciyi söküp fiziksel olarak görünürde bir anormallik var mı diye bakabilir misin?
  • Kontrol ettim işlemciyi bi sorun yok, fanı da temizledim ısınma sorunu olmasın diye,
    bilgisayar durduğu yerde oldu zaten, yerinden bile oynamadı
  • gerçekten çok ilginç.forumda bu konular hakkında daha bilgili arkadaşlar olduğuna eminim.benden bu kadargerçekten garip bir sorun.aklıma gelen şeyler bunlar başka bir şey gelmiyor aklıma.umarım çözersin problemini...
  • Ben de amd 2500+@3200+ kullanıyorum.Bence anakartın kullanım kılavuzuna bir bak.Bazen bu tip ayarlara ulaşmak için farklı tuşlara basmak gerekiyor.Mesela benim anakartta ctrl+f1 e basınca normalde ulaşamadığın bir sürü ayar daha çıkıyor.Senin anakartın için de buna benzer bir şey olabilir.İyice araştır.Hatta istersen biosa girdikten sonra ctrl+f1 yapmayı dene belki sende de işe yarar.
  • teşekkürler silver_fox galiba bu sorunun çözümü yok. MSI ın forumlarına da baktım bu sorunlarla karşılaşanlar var ama bir çözüm yok ortada. Böyle kullanacağım artık yapacak bişey yok.

00BRK00;
    dediklerinin hepsini yapmıştım zaten onlarda işe yaramadı, teşekkürler önerilerin için.
  • geçmiş olsun dostum.en yakın zamanda güncel bir işlemci alırsın inş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.