Şimdi Ara

amd 3 kanal ram sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemde 2gb ram takılıydı bugün 4gb ram daha aldım ve hepsini taktım sisteme şimdi dual 6bg görünüyor sorum amd sistemde 3 tane 2gb ram takılı sorun olur mu

• Sorun olmaz ancak AMD de 3 kanal rem desteği yok.
    Dual çalışır,triple çalışmaz.

4GB yeterli olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 25 Nisan 2010; 23:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

Sorun olmaz ancak AMD de 3 kanal rem desteği yok.
    Dual çalışır,triple çalışmaz.

4GB yeterli olurdu.

peki triple ile dual arasında ne fark olur
  • Performansta bi kayıp oluryor %1 le %5 arasında ama kesin değil bu değerler 4 gb+ ram kullanımında o +2 gb işe yarar ama öteki türlü bi getirisi yok arkadaşında dediği gibi 4gb şuan için oldukça yeterli para bulursan bi 2gb daha al dual olur ozaman ama tekrar diyorum gerek yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Performansta bi kayıp oluryor %1 le %5 arasında ama kesin değil bu değerler 4 gb+ ram kullanımında o +2 gb işe yarar ama öteki türlü bi getirisi yok arkadaşında dediği gibi 4gb şuan için oldukça yeterli para bulursan bi 2gb daha al dual olur ozaman ama tekrar diyorum gerek yok:)

öyle diyorsun ama 8gb iso dosyasını açınca ram kullanımı 5 gb kadar çıkıyor winnarda aynı şekilde sistem kendine geldi ama oyunlarda bir getirisi yok 4gb yetiyor cad6 da 2gb ramle bütün ayarları açınca anlık donmalar oluyordu ram kullanımı 2gb gösteriyordu şimdi fullde 2.5gb oluyor donma takılma yok zaten 2 gb ramın birini satmayı düşünüyorum şimdilik fazla bana
  • Üç tane ram takarsan unganged dual olarak çalışır. Bir kaybın olmaz yani. İso çıkarırken 5gb ram kullanması, senin kullandığıın winrar sürümünden veya ayarlarından kaynaklanan durumdur. geçici dosyaları temp klasörüne değil de ram içine kaydediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.