Şimdi Ara

AMD 3000+ 64 bit işlemci 1.81ghz mi çalışır? (Bende öle) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

bende de amd 2500var oda 1800 de çalışıyor.ne farkları var bunlarla arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

bende de amd 2500var oda 1800 de çalışıyor.ne farkları var bunlarla arasında

ilk amd'em 2500 bartondu. SuperPi testini 1dakika 5saniyede bitirmiştim, şimdi 3000 venice'im var 34 saniyede bitirdim (birazcık o/c'liydi ama olsun)
  • Ghz'ye bakmayın abicim Amd işlemcilerde 2500 de 1.8'de çalışıyor , 3000 de 1.8'de çalışıyor
  • Beyler bu kadar ayrıntı yeter hatta fazla bile :D bi soru yazdım abarttınız valla çok saolun :D
  • Ben yaklaşık bir ay önde AMD athlon 64 bit 3500+ 939 işlmeciyi aldım kullanıyorum fakat 2200 mhz diyor.Bu işlemci intelin hangi modeli ile eş değerde.Bilgilendiriseniz sevinirim tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: operator

Ben yaklaşık bir ay önde AMD athlon 64 bit 3500+ 939 işlmeciyi aldım kullanıyorum fakat 2200 mhz diyor.Bu işlemci intelin hangi modeli ile eş değerde.Bilgilendiriseniz sevinirim tşkler..

forumu baştan beri okursan sorunun cevabını bulursun..
  • ilgin için tşkler zaten formu baştan itibaren okumak suretiyle geldim bir emekli olarak anlayamadığım için mesajımı yazdım eğer konuyu kavrayabilmiş olsaydım zaten soru sorma ihtiyacı duymazdım.Genede yönlendirmeniz için tşkler...
  • Ben yine de cevaplayayım.İntelin 3.6ghz olanı ile eşit diyebiliriz.(En azından oyunlarda, hatta geçer inteli)
    quote:

ilgin için tşkler zaten formu baştan itibaren okumak suretiyle geldim bir emekli olarak anlayamadığım için mesajımı yazdım eğer konuyu kavrayabilmiş olsaydım zaten soru sorma ihtiyacı duymazdım.Genede yönlendirmeniz için tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Temmuz 2005, 0:39:28 >
  • Tuğer arkadaşım tercübeniz için çok teşekkürler ederim
  • Rica ederim
    quote:

Tuğer arkadaşım tercübeniz için çok teşekkürler ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.