Şimdi Ara

Amd 3200+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir sistem aldım ve bunu overclock etmek istiyorum, yalnız konu hakkında az çok bilgim olmasına rağmen deneyimsizim, biraz riskli bir olduğundan bu yazacağım sistemin güvenli olarak nasıl daha doğrusu neye overclock edileceği hakkında fikirlerinizi sormak istedim

bu sistemi ne yapmalıyım sizce?

Amd 3200+

Amd 3200+

Amd 3200+

Amd 3200+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdzen -- 22 Ekim 2007; 1:58:17 >

• Buradaki abiler kadar bilgili olmasamda bir kaç bildğim şey var;
    *Ram'lerin MHZ sini düşür!!!
    *Uygun Olan Timingleri ayarla!(aynı işlemci ile ben 3-3-3-8 kullanıyom)
    *Sonra FSP'yi 10'ar 10'ar Arttır!

Merak etme fazla voltajları kurcalamazsan yakmazsın!

Yanlışım varsa düzeltin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 22 Ekim 2007; 15:30:12 >
  • benim demek istediğim şey nasıl oc yapılır değil, yani bu sistem en stabil kaç mhz olur, bu anakart bu işlemciye bu gider denmesi gibi bir yorum yapılmasıydı..

ama gene de ilgin için teşekkür ederim,

bu arada ben ramlarimi 800mhz sanıyordum..
    ramlarimi gene bu forumdan aldım bunların ddr2 800 mhz olmaları lazım??
  • hocam msn varsa ver yardımcı olabilirim belki?
  • dostum forumun başında bi başlık var overclock nedir ve nasıl yapılır diye orayı okumanı tavsiye ederim ilk önce daha sonra anlamadığın bişi olursa sorarsan daha iyi olur. işlemcinin kaç mhz de stabil olduğunu biz bilemeyiz kendin öğrenmen gerekiyo deneyerek

LOCK PLS
  • saddamx kardeş doğru söylüyor.ben sana bu kadar mhz olur diyemem.senin işlemci,anakart ve ram performansına kalmış bi durum!
  • default voltaji cok yuksek adam akilli bir sey yapabilmen icin en az 1.55 v vermen lazim bu da iyi sogutma lazim demek.gunluk oc icin uygun bir islemci degil ve elindeki anakart oc konusunda gicik bir anakart ama sana kalmis deneyelim dersen yardimci olmaya calisirim.ht linkin 800 de kalmis bu arada msi 550 anakartlarin huyu 1000 olmasi gereken athlonlari da 800 yapiyor.

ramlerin pqi marka ddr2 800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 22 Ekim 2007; 17:56:44 >
  • o zaman ben üst başlıkları tekrar okuyayım, deneyerek stabil üst değeri kendim bulayım..
    ben belki kalıp olarak bu işlemci bu karta bunu yapsan iyi olur dersiniz diye düşünmüştüm

bilgi ve ilginiz için teşekkürler, cyrix120 arkadaşım bir yerlerde sıkışırsam sana ulaşmaya çalışacağım.
    iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.