Şimdi Ara

Amd 3600 Sapphire rx5700xt nitro+ kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Topladığım kasa hakkında fikrinizi almak istiyorum.

Sapphire Rx5700XT Nitro+ 3000tl
    Msi b450 Tomahawk max 820tl
    Amd Ryzen 3600 1200tl
    Gskill 3600mhz cl18 Trident z ram 650tl
    Fsp Hydro 700w 800+ psu 450tl
    Corsair Force mp510 480gb ssd 550 tl
    Kasa mb511 600 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 11 Kasım 2019; 2:35:4 >

• Daha ucuza toplanır gibime geldi fiyat bir tık fazla sanki. Ama ürün seçimlerin gayet iyi hocam. Ürünlerin tane tane fiyatlarını yazarsan benzer fiyata veya daha uyguna alternatiflerini önerebiliriz
  • Uygun bileşenler alınabilir
  • Starforces S kullanıcısına yanıt
    Onerdiginiz sistem çöp kaliyor hocam topladigim sistemin yaninda.Burada karsilastirma yapacaginiz sistem ya yakin fiyat araligi olacak yada performans olacak.Onerdiginiz sistem normal 5700'un bilene altinda kaliyor.Attiginiz sistemde ekran karti islemci ram anakart kasa ssd psu dahil tum urunlerin performansi ve kalitesi topladigim sistemin cok altinda kaliyor.Bu yorumunuzu cocukca buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 11 Kasım 2019; 2:34:5 >
  • ysnkrtkn Y kullanıcısına yanıt
    Fiyatlari ekledim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 11 Kasım 2019; 2:31:57 >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    hocam uygun bilesenler alinabilir demenizin bir faydasi yok uygun bilesen varsa onerseydiniz keske
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Öneriye açık bir mesaja sahip değilsiniz seçimleriniz olağan seçimler, destekler nitelikteki yorumları dikkate alarak vakit kaybetmeden ürününüzü sipariş vermeye bakın.
  • Hocam mrb. Eğer özel değil ise anakart ve ekran kartını bu fiyata hangi siteden alıyorsunuz.Bende aynı ürünleri almayı düşünüyorum .
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    n11'den kuponla aldim 2'sinide hocam.
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    n11'den kuponla aldim 2'sinide hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.