Şimdi Ara

AMD 3800+ İçin hangi anakart Abit olabilir mi ve modeller...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Amd 3800+ için hangi anakart alınmalı? üstünde ekran kartı bulunmaması, sli olmaması, pci slotu ve agp8x olması gerekiyor. pci express için henüz gerek duymuyorum. çünkü oyun değil daha çok müzik işi yapmak için kullanmam gerekiyor. önerilerinizi bekliyorum. Bu arada herkes abitten bahsediyor bu konuda ne yapmam gerek ve msi abitin yan kuruluşu denip duruluyor siz neler düşünüyosunuz? teşekkür ederim. Bu arada bu başlık iyi bir tartışma konusu olması dileğiyle.

• ASUS A8N5X e bi bakdeim fiyatı 106$+kdv.EPOX EP-9NPA3J DE OLABİLİR...aynı fiyattalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 15 Ocak 2006 22:31:41 >
  • dostum bence ileriye yönelik olması nedeniyle sen pci-e li bi anakart al... sonra tekrar anakart değiştirmekle falan uğraşma
  • ya arkadaşlar bana en uygun burda şu an asus önerisi. peki sizce yarın bunu mecidiyeköyde bulabilir miyim? acele almak istiyorum b u yüzden soruyorum. bu arada asusun agp desteğinin ne olduğu yazmıyor. herhalde 8xdir diye düşünüyorum fakat yinede şüphe işte. çünkü sadece agp yazıyor. siz ne dersiniz?
  • Hocam agp destegi muhtemeLen 8x tir.. ama bana kaLırsa pci-ex Li bi anakart aL derim.. saygıLar..
  • bu arada vga yazıyormuş pardon. onboard oluyor herhalde. bende ati agp8x var onu kullanmak istiyorum. bu kartta resimde agp slotu var gibi ama o mu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?
  • abitte agp li versiyon bulamassın msi ve epoxda var MSI K8N neo2 epoxda da 9nda3j var bunların dışında via cipliler var onları geç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rainbow6

abitte agp li versiyon bulamassın msi ve epoxda var MSI K8N neo2 epoxda da 9nda3j var bunların dışında via cipliler var onları geç...

• teşekkürler. Fakat ne yapsam diye düşünüyorum şimdi. agp ekran kartımı satsam ne kadara satarım bilmiyorum. pci-e kullanacağım diye birde onunla uğraşacağım.. elimde ati radeon 9600 pro var ne kadara gider tahminen bilgisi olan var mı? 256mb Palit.
  • bende böyle başlamıştım.1.800 verip komple sistemimi değiştirdim

hocam bu işlemciye gidip dandirik kart alma.madem aldın bu işlemciyi sistemi upgrade et.pci ekran kartı ve anakart al.dfı lanparty ultra d epox 9npa ultra olabilir.ekran kartını oyun oynamayacaksan ucuz yollu bulursun.senin kartının fiyatı bunu karşılar.hiç olmazsa 2-3 yıl aslan gibi kullanacağın bir sistem olur
  • sorulacak sorumu Abit kartaşrın kralı fatality serisi pahalı ama süper bir seridir ramlere bile soğutucu koyacak kadar ince bir tekniğe sahiptir SLI desteğide vardır nf4 ultra yongası var daha ne olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.