Bildirim
amd 3800 x2 için yardım ediniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
zafer abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bir postunu buldum sonunda
arşiv için alayım şu harici diski, gelip uçuracağım o bilgisayarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 9 Ağustos 2008; 1:43:05 > -
Bende de o işlemciden var. Yakın zamanda almıştım. Gerçekten piyasada yok denecek kadar az. Overclock konusunda gayet başarılı. 2.5ghz'yi çok rahat geçebilirsiniz. -
hocam hangi board ı kullanıyorsunuz, kolaylık olması açısından değerleride yazarmısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: John Locke
Bende de o işlemciden var. Yakın zamanda almıştım. Gerçekten piyasada yok denecek kadar az. Overclock konusunda gayet başarılı. 2.5ghz'yi çok rahat geçebilirsiniz.
-
quote:
Orjinalden alıntı: metin
hocam hangi board ı kullanıyorsunuz, kolaylık olması açısından değerleride yazarmısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: John Locke
Bende de o işlemciden var. Yakın zamanda almıştım. Gerçekten piyasada yok denecek kadar az. Overclock konusunda gayet başarılı. 2.5ghz'yi çok rahat geçebilirsiniz.
Bende epox 9npa ultra var. İşlemciyi ilk aldığımda birkaç kez overclock yaptım ama ısınma probleminden dolayı default'a çektim. Forumda "3800" diye arama yaparsanız bu işlemciyle ilgili birçok overclock konusu var. Bende o konulardan yararlanmıştım.
-
zafer abinin anakartıda aynı, benim eski anakartımda buydu ama intele geçince neyi nasıl yaptığımı unuttum. biosa girince hatırlarım herhalde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X