Şimdi Ara

AMD 50. Yıl Kampanyası: Division 2 Gold Edition ve World War Z Hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
10.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vatandan mı aldınız? Eğer öyleyse neler yapmamız gerek kodu almak için.Teşekkürler
  • Pazar günü vatan'dan sistem topladim. Aynı faturada hem rx570 hem de ryzen 5 2600x vardı. Sadece ekran kartı için kod yolladılar. Tekrar yazdım, fakat dönüş olmadı . Aklınızda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizdehesaplı.com dan Ryzen 5 2600, yukko.com dan Sapphire RX570 Nitro+ aldım. Bizdehesaplı'nın yolladığı kodu aktifleştirince sadece Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition oyununu verdi. Word War Z yalan oldu galiba. Ayrıca Yukko'nun verdiği kod sitede geçersiz çıktı. Ben anlamadım bu işi. Normalde 4 tane oyun olması gerekir.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Yukko bir önceki kampanyaya ait kodu yollamış olabilir. Tekrar talep edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Yukko bir önceki kampanyaya ait kodu yollamış olabilir. Tekrar talep edin.
    Hocam mail attım ama galiba geç kalacağım. 8 Haziranda süres doluyor sanırım. Sitede tatil nedeniyle 10 Haziranda aktif olacakları yazıyor.
  • Arkadaşlar iki oyun için tek kod mu veriyorlar ?
    Yoksa bir işlemci alınca 2 oyun için 2 kod mu veriliyor ?

EDİT: Tek kodmuş öğrendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 2 Haziran 2019; 19:30:18 >
  • Ben ekran kartımı 17. nisanda aldım. 18. nisanda bana ulaştı. Bu muhabbetin Ekran kartı alana olduğunu bilmiyordum hazır sistem toplayan sitelere özel vs sanıyordum hiçte üstünde durmamıştım ilgimi çekmemişti oyunlar. Velhasıl dedim alayım o zaman ekran kartı alana veriyorlarsa hepsiburadaya site üzerinden 23 mayısta mesaj attım hediye kodum gelmedi fatura veya kargo ile birlikte dedim. 4 gün sonra dönüş sağladılar bana bi kod verdiler ve amd rewards da kullanabilirsiniz dediler. Hesap açtım kodu girdim bi hata verdi de anlamadım (Kod daha önce kullanılmış hatası değildi ama eminim) sonra orda çıkan bize ulaşın kısmından hepsiburada ile aramdaki site üzerinden olan mesajlaşmaları kodu içeren mesajı SS alıp ordan yükledim. Amd Rewards'da DESTEK kısmında bulunan kısımla aynıydı oraya yönlendirmiş olabilir. Sonrasında AMD bana mail atti ingilizce bir mail. Lütfen faturanızı vs paylaşın, adınız tarih ürün satıcı vs gözüksün yazmışlar ve direk maile cevap atın yazmışlar. bende e faturam vardı onu gönderdim bide SS aldım e faturadan onuda ekledim. 2 ekle birlikte maili cevapladım. "add; jpeg and pdf" yazdım :D . 1 2 saat sonra tekrar mail attılar kod aktif edilmiştir diye. aynı kodu tekrar girdim amd rewards kod girme bölümünden. Sonrasında bana 3 kredi verdi devam'a bastım zaten seçebileceğim 3 şey karşıma çıktı the division 2 gold edition, world war z ve world war z weapon skin diye. üçünüde seçtim yönergeleri takip edip yükledim oynuyorum.

Bende şöyle bir mesele var the division 2 gold edition yazıyor amd rewards hediyesinde ama kurduğu standart edition. world war z de ise weapon skin falan yok hediye kod vermişti amd onu tekrar gireyim belki olmamıştır dedim o koda da kullanılmıştır dedi. world war z weapon skin için epic games e hesabım üzerinden mesaj attım "weapon skin kodunu girdim ama yok tekrar giriyorum kullanıldı diyor" diye the division 2 gold edition içinde amd rewards a bana attıkları maile cevap yazdım "bu mailde the division 2 gold edition yazıyor ama bana standart edition yüklendi 1 year pass dlc'si yok. DLC yi yüklemek istediğimde para talep ediliyor." yazdım. bakalım bu mailleri az önce attım.

sonuç olarak the division 2 standart edition ve world war z sorunsuz oynuyorum. önce önemsememiştim oyunları torrent çekeriz demiştim ama world war z multi player sarıyor :)))) the division 2 de multi player yok standart edition diye mi yok bilmiyorum ama google'a yazdım online göremedim zaten.

iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Ben ekran kartımı 17. nisanda aldım. 18. nisanda bana ulaştı. Bu muhabbetin Ekran kartı alana olduğunu bilmiyordum hazır sistem toplayan sitelere özel vs sanıyordum hiçte üstünde durmamıştım ilgimi çekmemişti oyunlar. Velhasıl dedim alayım o zaman ekran kartı alana veriyorlarsa hepsiburadaya site üzerinden 23 mayısta mesaj attım hediye kodum gelmedi fatura veya kargo ile birlikte dedim. 4 gün sonra dönüş sağladılar bana bi kod verdiler ve amd rewards da kullanabilirsiniz dediler. Hesap açtım kodu girdim bi hata verdi de anlamadım (Kod daha önce kullanılmış hatası değildi ama eminim) sonra orda çıkan bize ulaşın kısmından hepsiburada ile aramdaki site üzerinden olan mesajlaşmaları kodu içeren mesajı SS alıp ordan yükledim. Amd Rewards'da DESTEK kısmında bulunan kısımla aynıydı oraya yönlendirmiş olabilir. Sonrasında AMD bana mail atti ingilizce bir mail. Lütfen faturanızı vs paylaşın, adınız tarih ürün satıcı vs gözüksün yazmışlar ve direk maile cevap atın yazmışlar. bende e faturam vardı onu gönderdim bide SS aldım e faturadan onuda ekledim. 2 ekle birlikte maili cevapladım. "add; jpeg and pdf" yazdım :D . 1 2 saat sonra tekrar mail attılar kod aktif edilmiştir diye. aynı kodu tekrar girdim amd rewards kod girme bölümünden. Sonrasında bana 3 kredi verdi devam'a bastım zaten seçebileceğim 3 şey karşıma çıktı the division 2 gold edition, world war z ve world war z weapon skin diye. üçünüde seçtim yönergeleri takip edip yükledim oynuyorum.

Bende şöyle bir mesele var the division 2 gold edition yazıyor amd rewards hediyesinde ama kurduğu standart edition. world war z de ise weapon skin falan yok hediye kod vermişti amd onu tekrar gireyim belki olmamıştır dedim o koda da kullanılmıştır dedi. world war z weapon skin için epic games e hesabım üzerinden mesaj attım "weapon skin kodunu girdim ama yok tekrar giriyorum kullanıldı diyor" diye the division 2 gold edition içinde amd rewards a bana attıkları maile cevap yazdım "bu mailde the division 2 gold edition yazıyor ama bana standart edition yüklendi 1 year pass dlc'si yok. DLC yi yüklemek istediğimde para talep ediliyor." yazdım. bakalım bu mailleri az önce attım.

sonuç olarak the division 2 standart edition ve world war z sorunsuz oynuyorum. önce önemsememiştim oyunları torrent çekeriz demiştim ama world war z multi player sarıyor :)))) the division 2 de multi player yok standart edition diye mi yok bilmiyorum ama google'a yazdım online göremedim zaten.

iyi forumlar.
    AMD Rewards cevap verdi;

Hello Ufuk,

The weapon skin for World War Z is a cosmetic item that has to be applied during gameplay before a match starts.

Our records show that you have activated the Gold Edition of The Division 2. To check if you have the correct version, follow these steps:

1. Go into your Uplay client and click on your name in the top right corner, then click on "Account information".
    2. On the left, look for "My Games" and you'll see your games along with the associated keys.
    3. Click on the down arrow next to The Division 2 and there you should see that you have access to the Season Pass, which is what comes with the Gold Edition of the game.

Regards,

AMD Rewards

Google Çeviri;

Merhaba Ufuk,

Dünya Savaşı Z için silah derisi, bir maç başlamadan önce oyun sırasında uygulanması gereken kozmetik bir öğedir.

Kayıtlarımız Bölüm 2'nin Altın Sürümünü etkinleştirdiğinizi gösteriyor. Doğru sürüme sahip olup olmadığınızı kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Uplay müşterinize gidin ve sağ üst köşedeki adınızı tıklayın, ardından "Hesap bilgileri" üzerine tıklayın.
    2. Sol tarafta, "Oyunlarım" bölümüne bakın; oyunlarınızı ilişkili tuşlarla birlikte göreceksiniz.
    3. The Division 2'nin yanındaki aşağı oku tıklayın, orada oyunun Gold Edition ile gelen Season Pass'a erişebildiğinizi görmelisiniz.

Saygılarımızla,

AMD Ödülleri

---
    Ben kontrol ettim The division 2 season pass'a erişimim var.

World War Z Weapon Skin için Epic Games ile görüşmelerim devam ediyor (Silah Skinleri çok önemli değil açıkcası)

• daquied kullanıcısına yanıt
    Division 2 de Multiplayer var ama CS go ya da call of duty deki gibi oyun menüsünden girilmiyor. Adamlar farklı konsept yapmış. Yaşayan şehir gibi bir şey oyuna girip belli bir level olduktan sonra başka oyuncularla tim kurup görevlere gidebiliyorsun yada pvp yapabiliyorsun. Bunlar oyun içindeki çeşitli komutlarla oluyor. Mesela ölünce yardım çağırabiliyorsun ve başka gerçek bir oyuncu cevap verirse sana yardıma gelebiliyor. Detaylı bir rehber okursanız oyun çok zevkli tabi arkadaş edinmek şart yoksa tek başına gezmek sıkıcı olabilyor
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ben cs go, pubg, cod veya bf gibi bulamadım zaten. Dediğiniz gibiyse arkadaşlar ile oynamak mantıklı.

Birlikte oynayacak arkadaşlar mesaj atabilir 🙂

• Yukko'da kampanya bitimi 29 Haziran 2019 olarak görünüyor.

quote:

29 Nisan 2019 - 29 Haziran 2019 tarihleri arası alımlara, Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition ve World War Z hediye

• Beyler bu kodları nasıl satarım yöntemi nedir işleyiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.