Şimdi Ara

Amd 5200 x 2...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem toplamaya karar verdim ...
    Öncelikle sorum amd 5200 x2 ler overclock için uygun bi işlemcimi ?
    2. sorum ise :
    Amd konfigrasyonu toplayacağım için herkes anakart olarak epox onerdi fakat epoxların tum anakartları nvidia yonga setlii..ama benim ekrankartım 256mb hd 2600 xt gddr4 olacak...Sorun çıkartırmı? Çıkartırsada anakart için hangi modeli seçmeliim..?
    Şimdiden teşşekkür ederim..

• Merhaba arkadaşım
    Amd 2 çeşit X2 5200+ üretiyor. Overclock a uygun olan "65 W F3 Stepping" Olanıdır..Tray Kodu:"(ADO5200CZBOX)" olandır yani..X2 ler arasında En yüksek değere sahip işlemcidir..
    Fakat Türkiyede ben bulamadım..Aşağıda verdiğim linkte daha detaylı açıkladım...

http://forum.donanimhaber.com/m_16567487/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 15 Ağustos 2007; 11:51:42 >
  • Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım..Peki anakart konusunda bişeyler soleyebilirmisin bana...Uyum sorunu yaşarmıım epoxla?
  • amd ler fazlaö oc olmuyor.oc ıcın ıntel işlemci al derım amd fanatıgı olarak.ama oc yapmayacaksanda 5200+ sana yeter.
  • Biri anakart çipseti diğeri ekran kartı çipseti aynı ben bu elmanın yanına armut diksem elma çıkar mı gibi birşey olmuş yani sorun yaşamazsın.İkiside farklı şeyler.Epox iyi anakarttır güvenle kullanabilirsin.Yanınada alırsın mis gibi hd2600 ü takarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 15 Ağustos 2007; 12:02:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emretemelkuran

Biri anakart çipseti diğeri ekran kartı çipseti aynı ben bu elmanın yanına armut diksem elma çıkar mı gibi birşey olmuş yani sorun yaşamazsın.İkiside farklı şeyler.Epox iyi anakarttır güvenle kullanabilirsin.Yanınada alırsın mis gibi hd2600 ü takarsın.

Elma Armut paradoks un için teşekkür ederim
    Epox alıoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz_1983

amd ler fazlaö oc olmuyor.oc ıcın ıntel işlemci al derım amd fanatıgı olarak.ama oc yapmayacaksanda 5200+ sana yeter.

nasıl olmuyor???

sen o/c forumunu hiç gezmedin sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

amd ler fazlaö oc olmuyor.oc ıcın ıntel işlemci al derım amd fanatıgı olarak.ama oc yapmayacaksanda 5200+ sana yeter.

nasıl olmuyor???

sen o/c forumunu hiç gezmedin sanırım...

oc forumunu gezmeye gerek mı var.aynı işlemci bende var.daha yenı 4400+ ıle degıstırdım.kullanıyorsan goster kac yaptıgını.o kadar cok ıı oc oluyorsa.ıntelden hıc bır zaman amd ıı oc olmuyor.bunu ogren
  • ARKADAŞLAR SİZCE BU İŞLEMCİ NASIL BENCE BİRAZ KÖTÜ İNTEL CORE 2 DUO BENCE DAHA İYİ
  • p4 ler 4 kusur ghz lerdeyken biz venice ile 2.8 de iken spi de fln ezioduk

nasıl amd her zaman o/c da daha kötu?
    frekans arttırmaksa dedigin dogru tamam ama pentiumlarda belli bir hızı geçtikten sonra perf artısı olmuo ztn
  • quote:

oc forumunu gezmeye gerek mı var.aynı işlemci bende var.daha yenı 4400+ ıle degıstırdım.kullanıyorsan goster kac yaptıgını.o kadar cok ıı oc oluyorsa.ıntelden hıc bır zaman amd ıı oc olmuyor.bunu ogren

Amd 5200 x 2...

son bir aydır böyle...

ve 1 kere bile kitlenmedi...

• uzaktan kumandan kaç voltajla cıktın?def falanmı?
    defse voltaj vererek cok daha yukarı cıkabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

uzaktan kumandan kaç voltajla cıktın?def falanmı?
    defse voltaj vererek cok daha yukarı cıkabilirsin

1,3'de...

stabiliteyi bozmamak adına daha ileri gitmiyorum...

• ben 1.624 vermiştm stock fanla yanıodu

tabi 90nm bnmki yiyo volt

1.45 verebilirsn bence stabiliteyi cok etkilemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

ben 1.624 vermiştm stock fanla yanıodu

tabi 90nm bnmki yiyo volt

1.45 verebilirsn bence stabiliteyi cok etkilemez

yemez...

daha hiç denemedim ama şu an için bu değerler oldukça tatminkar benim için...

benim şu anki önceliğim palit 8600gt sonic'e pencil mod yapmak...(kasayı açmaya üşeniyorum)

• quote:

Oluyo oluyo

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=230401

Hemde F2 revizyon F3 revizyonu 3.0 ghz'i geçiyor

• bu islemci ile hic o/c ihtiyaci duymuyorum . ( simdilik tabi )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.