Şimdi Ara

Amd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederimAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen 20 de sorun yoksa öyle kalsın demek ki silikon kalite farkı var 25 yada 30 u yememiş işlemci yani buna takoz işlemci denk gelmiş denirAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen  ama memnunsan ve ısı düştüyse sorun yok yükte 67 gayet iyiAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen birde işlemci boşta bak ısı nasıl oda 35 40 civarıysa yeterli.Amd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen  Aynen bu işler böyle oturdun mu kalkılmıyor başındanAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

😍🥰❤️ gözü kararttım bir daha 30 vurayım belki insafa gelir yer dedim , vurdum 30 verdim coşkuyu ama yemedi 😛😝🤣

dedim takoz sen 20 ile 1.26 kıyak voltaj ile serin serin kardeş kardeş çalışmaya devam et daha da sıkılmadıkça testler ile seni strese sokmam sende beni üzme dedim anlaştık takozla hocam 😁

hatta şöyle bir kıyak durum var hocam cinebench de max 67 oluyor ama oyunlarda 60a da nadir çıkıyor canını yediğim takozu

hatta bu mesajı yazarken fan ayarı yaptım şimdi son teste soktum sıcaklık farkı olacakmı diye sonuçları bilgilerinize saygılarımla arz ederim ☺️🌹🥰

dip not: amd per core curve de yaptım 1 saatlik olan ama bizim manuel gibi kıyak olmadı oyunlarda çok değişken ve bariz daha düşük fps veriyor

not 2 : bendeki gpu rtx 3070 olduğu için biosdan nvidia re-size ayarınıda aktif ettim mis gibi 🥳

ALLAH Teala Sizden razı olsun @mito1172 ve Vakit ayırıp bana tavsiyelerde bulunan bütün kıymetli Hocalarımızdan

Elhamdülillah Hayırlısıyla güzel bir denge yakaladık gibi

Amd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen  30 1 defa yemediyse bir daha yemez zaten bildiğimAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen  bende yedi meselaAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen 

• Amd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen 

sizin adınıza sevındım hocam siz güle güle kullanın saygılarımla Amd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen 

• PomPom kullanıcısına yanıt

3800 e kitledim ben pbo falan kapadım sorun çözüldü

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederimAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen 

• Mortuuus kullanıcısına yanıt

Ben 1080p de oyun oynadigim icin kendini boostlamasina karsi degilim ama dedigim gibi 0 yukte bile 4650 de calisiyor kasanin fanlarinin ayarini kistim biraz simdilik idare ediyoruz hocam

Her şey auto daysa boşta 4650 de çalışmaması lazım garip bir durumAmd 5600x CPU hızı 400 MHz’lere düşüyor Yardım Lütfen  pbo açıp curve yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Kasım 2022; 17:50:51 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

anakartta her şey default ayarlarda sürekli kendini 4650ye boostluyor anlamadım yani

Hocam zaten fabrika ayarlarında hızının yükselmesi normal

3.7 Standart hızında kalmasını istiyorsanız biosa girin

pbo disable

core Performans boost off disable

Kaydedip çıkın hocam sürekli olarak Voltaj düşük kalır ve hızınızda 3.7 yani işlemciinizin ham hızında kalır

Fabrika ayarlarında ise ramda Belki dikkatinizden kaçmıştır onlarda fabrika ayarındadır XMP Ayarını aktif etmeyi unutmayın

sırf da kalsın isterseniz

Her şey fabrika ayarında

cpu ratio 46 Yaparsanız 4600 olur

44 yaparsanız 4400 olur

xmp bellek Ayarını da aktif etmeyi unutmayın hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.