Şimdi Ara

AMD 5700 vs 5700 XT fiyatları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Reis iyi yaptı valla çakallara.İnsan gibi 1 tane alanlara gitmediyse onlara üzülürümde aç gözlü şekilde toplu para gönderenleri iyi dolandırdı : )

Kayhan reisle muhabbetim iyiydi telefonda sağolsun bedavaya 2 tane 1070 ti aldım.Sli kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 9 Temmuz 2019; 22:21:50 >
  • Ben böyle tokatçılara hiç kızmıyor, tokatlıdıalrıda cin olmadan adam çarpmaya hevesli kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çılgınmuşlue49

Bu mesaj silindi.
    Bunu yazmak içinmi üye oldu zengin kardeş.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Başkaların derdi seni niye bu kadar geriyor? Bu neyin kafası? Burası ekran kartı bölümü ekonomi bölümü değil.

Şikayet edildin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Bu mesaj silindi.
    S400 almayalım diye birşey mi çıktı ağzımdan okuduğunu anlamayan kara cahil kardeşim? Türkçe dersi verebilirim istiyorsan? Parada istemiyorum yeter ki okuduğunu iyi anla millete ahkam kesme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana ne lan milletin keyfi alanlarından. 2019 yılındayız milyar dolarlar dönen piyasayı küçümsemeye kalkıyor 3 kuruşluk adam. S400 alacaksan al da ülkenin anasının bellendiği gerçeğini değiştirmez bu. Bir silah alıyorsun diye tüm ekonomini göçertebilen "Dış Mihraklar" varsa da demek ki beceremediler ekonomi işini. Senin gibi böyle sabah akşam kafasını medya ile uyuşturup köpek gibi sürünmeyi kabullenen akılsızlar yüzünden bu haldeyiz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyar dolarlar dönen piyasada beyfendi 3 kuruşun hesabını yapıyo git 1050 al ne olucak 2 fps az alsan amd 5700 ler rtx 2080 ler alınca dış mihraklar aman tanrım bluesboyns nin alım gücüne bakın biz baş edemeyiz bu güçle diyip geri mi çekilcekler gelmiş burda insanlara medyanın köpeği olmuşsunuz diyo sonra açıyo youtube da benchmark izeyip ooooo 3 fps fark bunu almalıyım diyo önce bir kendine sonra da etrafına bak içinde olduğun çukuru gör ve bir an önce çık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cımbızlı Şiir

Ne atom bombası
    Ne Londra Konferansı
    Bir elinde cımbız,
    Bir elinde ayna;
    Umurunda mı dünya!

Orhan Veli Kanık

• Siyaset yapmayacağım diyip de siyaset içerikli mesajla, şikayetini paylaşan vatandaşa sataşmayacaksın o zaman. Bolluk zamanında benim hükümeti eleştirip eleştirmediğimi nereden bileceksin. Siyasi kimliğimi 2 cümlemden çıkarabileceğini sanan artist seni. Bolluk zamanını bu ülkeye getirmesine yardımcı olan ne kadar adam varsa trenden atıp, üst üste iç ve dış politika hataları yapıp, kendini saraya kapatan son 3-4 senenin kokuşmuş iktidarını savunacak kadar aptal değiliz kimse kusura bakmasın. Herkes doğru yapılan işler olduğu zaman destek veriyordu ben de keza öyle. Ama bugün burada bir uçuruma doğru ilerliyoruz ve sorumluları belli. Konunun dışına çıktık ama çıkmak zorunda kalıyoruz çünkü senin gibi insanlara laf anlatmanın başka yolu yok. Senin tarzında, tek derdimiz ekran kartı sanacak kadar küçümseyici bir konuşmada bulunan adamlara gerçi çare de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Teknoloji forumundayız ve bu forumun ekran kartı kategorisindeyiz. Burada ekran kartı konuşmayacazda ne konuşacaz? Derdimiz tabii ki ekran kartı. Kafan pırıl pırıl, tanrılar tarafından seçilmiş kişi sensin zekanı takdir ediyorum.
  • Mesele ekran kartı konuşmak deil teknik özelliklerini konuşabilirsin yeni özelliklerini konuşabilirsin performansını etkileyen iyi kötü yönlerinden bahsedebilirsin ama gelip bu neden bu kadar pahalı neden s400 alıyoz almayalımda dolar düşsün 1 üst modeli alayım diyen insanlara benim lafım sayın binbaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: AfroThePro123

Bu mesaj silindi.
    Bu çomarlar laftan anlamıyor. Türkçe konuşuyoruz onu anlamıyor adamlar. S400 almayalım diye birşey demişim gibi konuşuyorlar daha okuduklarını anlamaktan acizler. Bunların alayı böyle. Zeka seviyelerinden şüphe ediyorum. Aslında şüphe edecek bir durum yok keza zekası yerinde olsa okuduğunu anlar zaten.

Salam ve sosis ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluesBoyNS

Siyaset yapmayacağım diyip de siyaset içerikli mesajla, şikayetini paylaşan vatandaşa sataşmayacaksın o zaman. Bolluk zamanında benim hükümeti eleştirip eleştirmediğimi nereden bileceksin. Siyasi kimliğimi 2 cümlemden çıkarabileceğini sanan artist seni. Bolluk zamanını bu ülkeye getirmesine yardımcı olan ne kadar adam varsa trenden atıp, üst üste iç ve dış politika hataları yapıp, kendini saraya kapatan son 3-4 senenin kokuşmuş iktidarını savunacak kadar aptal değiliz kimse kusura bakmasın. Herkes doğru yapılan işler olduğu zaman destek veriyordu ben de keza öyle. Ama bugün burada bir uçuruma doğru ilerliyoruz ve sorumluları belli. Konunun dışına çıktık ama çıkmak zorunda kalıyoruz çünkü senin gibi insanlara laf anlatmanın başka yolu yok. Senin tarzında, tek derdimiz ekran kartı sanacak kadar küçümseyici bir konuşmada bulunan adamlara gerçi çare de yok.
    Herif mevzuyu sadece ekran kartı sanıyor hala. Bunlar laftan anlamaz. Boşa kendinizi yormayın.

Diğer bir kara cahilde gtx 1050 alın neyinize yetmiyor gibisinden konuşmuş. Adam alacağımız şeye bile karışıyor. Sokak röportajlarında cebindeki telefon kaç para yeğenim 5binlik telefonlarla geziyorsunuz diyen çomar dayılar gibi ekran kartı versiyonunu icat ettiler şimdi gtx 1050 neyinize yetmiyor diye laf söylüyorlar adamların tek derdi millet pahalı almasın ucuz alıp onu kullansın laf etmesin. Herkesin ihtiyaçları farklı bu çomarlara tuşlu telefon ver onu kullanırlar ama ben kullanmam abi. Yurtdışında 300 birim-400 birim paraya alınan aleti burada 3000-4000 birime almak bize koyuyor biz bundan bahsediyoruz adamlar hala gtx 1050 al diyor. Çıldırmamak elde değil.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim amd 5700 e 120 tl fazla veremiyosan git 1050 al gelmiş bana tuşlu telefon flan diyo zenginsen 120 tl nin hesabını yapmazsın 120 tl nin hesabını yapacak kadar fakirsen gidip 1050 alırsın gelmiş mevzu ekran kartı mevzusu zannediyo diyo ekran kartı başlığı altında ne mevzusu konuşmamız lzm güzel kardeşim ülkedeki pahalılıkdan bahsediyosan başka başlıklar var oraya git gelmiş 400 birim para bizde 4000 birim para diyo bunu git finans başlığında yaz sana sebebini anlatsınlar teknoloji sayfasında fiyat konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgınmuşlue49 -- 10 Temmuz 2019; 16:3:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Bu mesaj silindi.
    Türkçe olarak kısa bir özet geçebilir misin? Gerçi ya botsun ya troll ama...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.