ramler 5-3-3-2,5 çalişiyor 200 mhz de 166 ya indirmedim bile ram voltaj 1.85
işlemci çarpani da 9x
ht 4 x de bu şekilde 40 sn felan çıkıyor.
alla alla , üstad denemeye devam et , am fsblerinin oranlarını yükselt , ayrıca ramler 1.85v ta imkansız çalışmaz bildiğim kadarıyla , bi yanlışlık var ama nerde...
1.85 DE ramler çalişmaz derken ne demek istedim fazlamı azmı ??
daha önce intel board vardi ic7 max3
ayni ramlerim ve 3.0 presscot işlemciye
275 fsb 1/1 verdim yani ramler 550 mhz de çalişti 3.2 volt verdim
imzamda gördüğünüz gibi işlemcim 0450 spbw 3200+ max 2750 yaptım henuz stabil değil.. stabiliteyi sağlayacam yakındaa..maalesef 1.7v vermek zorunda kaldım 2750 mhz için 1.66v da calışıyor..belki daha stabil olur diye boyle yaptım ama olmadı..galiba su sogutma istiyor 2700 üzerinde stabiliteyi saglamak için..
Efsane İşlemciye Sahip Olan Bi Kaç Şanslı Kişi ( AMD Athlon 64 Processor 3000+ s939 - SPxW )
İşlemcisinin Kodunu Henüz Belirtmeyenler bahadir_bado federaL
Başka warmı..?
quote:
Orjinalden alıntı: garfield
imzamda gördüğünüz gibi işlemcim 0450 spbw 3200+ max 2750 yaptım henuz stabil değil.. stabiliteyi sağlayacam yakındaa..maalesef 1.7v vermek zorunda kaldım 2750 mhz için 1.66v da calışıyor..belki daha stabil olur diye boyle yaptım ama olmadı..galiba su sogutma istiyor 2700 üzerinde stabiliteyi saglamak için..
dostum bu forumda birinde 3200+ 0433 spmw vardı o sen değilmiydin? sattım deme çünkü o işlemci volt yiyen ve extreme soğutmayla en iyi performansı veren işlemci
quote:
Orjinalden alıntı: potspot
Efsane İşlemciye Sahip Olan Bi Kaç Şanslı Kişi ( AMD Athlon 64 Processor 3000+ s939 - SPxW )
İşlemcisinin Kodunu Henüz Belirtmeyenler bahadir_bado federaL
Başka warmı..?
ADA3000DIK4BI CBBID 0451FPMW 1170989L41000
çok kötü bir kod olmali
bendeki işlemci 0451 FPMW ama anakart yok , arkadaşlar kadıköyde bulabileceğim bi yer varmı MSI anakarttan yaa , yoksa gidip ABIT alcam bak via chipsetli yaa
ADA3000DIK4BI CBBID 0451FPMW 1170989L 40798
işlemci var tamtamam arkadaştan aldım. ama anakart yok. MSI neo2 mi alsam yoksa ASUS Deluxe KT800Pro mu alsam? O/c yapacam ama işlemci çok gitmez diye düşünüyorum. tavsiye edecek var mı?
aman asus a8v deluxe alma.....
quote:
Orjinalden alıntı: bahadir_bado
bendeki işlemci 0451 FPMW ama anakart yok , arkadaşlar kadıköyde bulabileceğim bi yer varmı MSI anakarttan yaa , yoksa gidip ABIT alcam bak via chipsetli yaa
bekle biraz sabır.yağacak anakrtlar buraya.
tpmw işlemci var.sanırım bundan bitek bende var.zaten ben 3 ay önce aldım işlemciyi.3.5ayda olabilir.
quote:
herkes bunu diyor ama çok uygun buldum fiyatı. ayrıca 260-270mhz fsb yapanlar varmış bu anakartla. biraz ayrılı yazsan ne gibi durumlar var şu kartta???
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis returned
quote:
Orjinalden alıntı: bahadir_bado
bekle biraz sabır.yağacak anakrtlar buraya.
tpmw işlemci var.sanırım bundan bitek bende var.zaten ben 3 ay önce aldım işlemciyi.3.5ayda olabilir.
kardeş 0441 tpmw vardı 2600mhzde 3dmark süperpi yapıyorduu...
quote:
Orjinalden alıntı: Speedbuster07
quote:
herkes bunu diyor ama çok uygun buldum fiyatı. ayrıca 260-270mhz fsb yapanlar varmış bu anakartla. biraz ayrılı yazsan ne gibi durumlar var şu kartta???
eğer bunları onemsemezsen neo2 ye gore gunluk kullanımda daha iyi olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: trooper27
quote:
dostum bu forumda birinde 3200+ 0433 spmw vardı o sen değilmiydin? sattım deme çünkü o işlemci volt yiyen ve extreme soğutmayla en iyi performansı veren işlemci
dostum o 0433 spmw yu ben transfer ettim bütün imkanlarımızı kullanarak kendisi daha önce birçok ünlü takımın kadrosunda yer almıştı arbiter , operaciumut şimdilik hava soğutma ile olduğu için gerçek performansını ortaya koyamıyor ama yakında kendisi için yok işte spmw bitti yaşlandı falan gibi açıklamalar yapanların yüzlerini kara çıkartmak için kadroya eklemeler yapacağım
:))
quote:
Orjinalden alıntı: CUH65
quote:
Orjinalden alıntı: trooper27
quote:
dostum o 0433 spmw yu ben transfer ettim bütün imkanlarımızı kullanarak kendisi daha önce birçok ünlü takımın kadrosunda yer almıştı arbiter , operaciumut şimdilik hava soğutma ile olduğu için gerçek performansını ortaya koyamıyor ama yakında kendisi için yok işte spmw bitti yaşlandı falan gibi açıklamalar yapanların yüzlerini kara çıkartmak için kadroya eklemeler yapacağım
:))
welcome on board