Şimdi Ara

AMD 64 3000 ve 3500 0.09 s939 yarın geliyormuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi kimsenin baskı yaptğı falan yok inanın , bu forumlar olmasa bahsettiğimiz firmalar bu kadar çok sayıda satamaz bile , bu akşam telefon açtığımda eksenbilgisayarda belirli sayıdaki bir kitlenin mağaza içerisinde işlemcilerin gelmesini beklediklerini söylediler, bunu söyleyedne satıştan bir arkadaştı yani bu hallere düştük ya ben buna üzülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

yaklaşık 4 gündür kriz vaziyetleri ve feci şekilde stres altında ezilmekten perişan oldum,

lanet olsun işlemcisine de anakartına da bunları türkiye ye getirmeyenlere de ayrıca......... diyorum, bu güne kadar hiç bir şeyi bu kadar çok bekleyipte sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.

buradan siz değerli forum üyelerine sesleniyorum artık bu yönde bir birliktelik yada bir şikayet te bulunmazsak biz daha çok bekleriz bu ürünlerin gümrükten çıkmasını

neden benim işlemcim gümrükteki tırların dorsesinde sabahlasın nedennnn gelsin artık birileri getirsin bu işlemciyi ve anakartı ,

paramla rezil olduğum bir ülke de yaşadığım içinde utanç duyuyorum

bizleri kim bu hale düşürdüyse hepsine yazıklar olsun ,

lafa bak hizaya gel ben 9800pro yu zamaninda 5ay beklemistim ayrica sen buna dua et ellerine boyle donanimlar gecemeyen kac ulke var haberin varmi tamam belki bircok ulkeden daha az donanim geliyor ulkemize fakat 200ulke varsa dunyada turkiye rahat ilk30 a girer bazi avrupa ulkelerinde bile bulunan urun yelpazesi ulkemizden cok cok kotu A64 tum dunyada bulunmasi zor bir parca sadece turkiyede degil laflarimizi biraz tartipta konusalim bu ulkede yasamaktan utanc duyuyorum demissin kac insan senin kadar sansli bunu hic dusundunmu cennet gibi bir ulkemiz var hic dusundunmu kactane irk bizim kadar sansli bir CPU gelmedi diye dedigin laflara bak biraz dunya devletlerine bak sonra dusun bakalim ne kadar sansli oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 28 Ocak 2005, 23:30:26 >

• kontendoo ya katılmamak mümkün değil.

Bardağın birazda dolu tarfını görmekte fayda var
  • siz birbirinize hak verin

madem türkiye ilk 30 arasında millet dışarıda peynir ekmek gibi bu anakartları satarken biz neden hala bekliyoruz cevap verin bakalım, mecburmuyum beklemeye soruyorum sizlere hiç kimse de mecbur değil getirmek istedikten sonra getirirler ama adamlar gümrükten bile çekmeye korkuyorlar arayın ithalatçıları da size söylesinler
  • beyazbüyü bi yönden haklı,bizde ithalat yapıyoruz,
    mal gümrüğe geliyor,mesela saat geç oldu bu saatten sonra geliriz ama indirmesi zaman alır diyorlar, ama şirketin önceden sözü olduğu için (söz dediğim 1-2 gün önceden, bugün yarın gelir diyorlar)ne olursa olsun malı çekiyorlar.
    Zaten çekmeselerde bize zarar olur.Sanırım orda durduğu hergün için ayrı kira (günlük bedel diyelim) ödüyorsun.

Ya onu bunu bırakta ben bilgisayarsız kaldım, şimdi 3 hafta mı beklicem
  • evet Türkiyeye girdi ama Almanyadan geldi dikkatli olun
  • mbfatih yazmış:
    quote:

evet Türkiyeye girdi ama Almanyadan geldi dikkatli olun

zaten Almanya'da üretiliyor işlemciler Fab30 Dresten fabrikasında, normal durum yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenWards -- 29 Ocak 2005, 10:21:38 >
  • fatih ne açıdan dikkatli olalım?almanya'dan gelen parti faturasız mı olabilir?bunu mu demek istiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.