Şimdi Ara

AMD 7400 Ekran Kartı hatası ( resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptoplar konusunda üst düzey bi bilgiye sahip değilim, araştırdım fakat nette bulamadım. Laptop'ım Hp Pavilion g6-1000st.

Aygıt yöneticisine girdiğimde iki adet ekran kartı görüyorum, bunlardan biri tümleşik mi diye düşündüm ama araştırdıktan sonra olmadığını gördüm.

AMD 7400 Ekran Kartı hatası ( resimli )

Arkadaşlar sorun şu; Amd 7400 ekran kartı düzgün çalışmıyor sarı ünlemi resimde de görebilirsiniz, buna paralel olarak bazı oyunları da açamıyorum.

Fakat ATI 4200' de her hangi bir sorun yok.

sorularım şu; neden iki tane ekran kartı görülüyor ?

Nasıl 7400'ün ünlemini yok ederim, güncel driver'ı yüklediğimde bilgisayar hata veriyor, sistemi geri almak durumunda kalıyorum.

Not: Windows 8 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykucu#19 -- 8 Şubat 2014; 12:20:05 >

• Arkadaşlar lütfen yardım.

Çıldırmak üzereyim.

• uykucu#19 kullanıcısına yanıt
    Şu linkten ekran kartı sürücüsünü kurmayı dene:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Şu linkten ekran kartı sürücüsünü kurmayı dene:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5102625

Hocam Windows 8 kullanıyorum. Sitedekiler 7 için yüklesem sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykucu#19

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Şu linkten ekran kartı sürücüsünü kurmayı dene:

Hocam Windows 8 kullanıyorum. Sitedekiler 7 için yüklesem sorun olur mu ?

Çalışmayabilir. Şu linkte ingilizce olarak var, çözen olmuş:

Çevirmeye üşendim, çözen adam şöyle diyor:

Hi,

I have found a solution for this problem associated to amd 7400M series in Windows 8.

Even I had a similar problem and I tried over various steps to resolve this issue but I could not find one but today I had found a soultion for this issue. I hope that this method works for you.

Do proceed after completely reading the post.

Step 1: Download the 'AMD Video Driver and Control Panel' corresponding to your laptop model no from the Hp website.

After downloading donot install it imediately. Go to step 2
    My model no is Hp ProBook 4530s and the download link for the amd driver is 'http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=in&prodTypeId=32...'

Step 2: Go to device manager and there under 'Display Adapters' you will be able to locate the amd hardware with a yellow exclamation mark.

Step 3: Now select 'AMD 7400' and then right click on it.

Step 4: After right clicking click on 'uninstall'. It will uninstall any previously found driver. Upon installing AMD will disapper from under the 'Display Adapters'.

Step 5: Now again in the device manager locate 'Display Adapters', and righ click on it, and select 'Scan for harware changes'. Now your AMD harware will be properly shown without any error message.

Step 6: Now install the previously download file in the Step 1 so that your AMD control center will be installed and so your switchable graphics card works fine.

Note: Do add Kuddos if these steps really solves your issue. It is a kind request so that I can know that my post really helped people. I have takem 20 minutes to type this post for you. I kindly request you to take a second to given kuddos

With Regads,
    Shafeeq Ahmed

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.