Amd 7730u mu yoksa 5700u laptop mu önerirsiniz
-
-
Bütçe nedir? Oyun var mı?
-
oyun için yeni kasa topladım ama piyasada oyun yok ilgimi çeken. yaşla da alakası var sanırım. bu laptop için oyun düşünmüyorum. bütçe 5xx-6xx euro civarı.
-
-
intel öneren olmuş. bu durumda fikrin nedir? intel kadar iyi değil sanırım?
-
Sen amd işlemci yazdığın için. İntel olarakta atarım. Yazılım derken ne tür yazılım için kullanacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
web ve desktop app ... .net projeleri geliştirmek için olacak. sormak istediğim en iyi performansı hangisi verir belirttiğim aralık içinde. amd alıcam... dell kendi sitesinden promosyon yapmış. 16 inç ekranlı metal kasalı 650 euro civarında. ama işte içliğini bilmiyorum. yani yarın öbürgün hata verir sonra içini açmam gerekir. uğraştırır durur.
dellInspiron 16 (AMD) Laptop: Inspiron-Laptopcomputer | Dell Deutschlandhttps://www.dell.com/de-de/shop/cty/pdp/spd/inspiron-16-5635-laptop/cn56302sc -
Bir şey olursa servisi var , garantisi var ne olacak. Heleki Almanya'da. İnce ve hafif cihaz taşımasıda kolay. Beğendiysen al gitsin.
-
almanya işte pek bilindiği gibi değil. mesela ben daha önce de ryzen 1. nesil toplamıştım bir alman sitesinden. adamlardan üstelik gold protection aldım yani extra garanti. gittim 3 yıla yılından 20 euro gibi bir fiyattan ödedim. ekran kartı bozukmuş. bunu 1 sene sonra anladım. çünkü aldığımda oyun oynamıyordum. sonra bu cossacks oyununu oynamak için yüklemiştim, sonrasında oyunun hemen 3. 4. dakikasında ekranda yeşil kesik çizgiler çıkıyordu yada restart atıyordu makina.
admalara durumu anlattım. adam overclock yapmışsınız vs gibi cevap yazdılar. dedim ki bakın ben ilk defa oyun oynamak için kaç ay sonra oyun yüklemişim, ama hata veriyor. siz bana o.c. yaptığımı söylüyorsunuz ben sizden üstelik gold garanti aldım vs. bana verdikleri cevap "bu aldığını ek paket, kullanıcı hatalarını kapsamıyor" ...
işte malum vucüt bileşenimiz gibi ortada kaldım. gerçi geçen aylarda topladığım ikinci masaüstümü de oradan aldım, fakat bu sefer herşeyi test ettim :) çünkü 2 hafta içinde sorgusuz sualsiz geri iade hakkım vardı. gerçi iade için yazdım, normalde whatsapptan yazarlar ama yazmadılar ne zama "geri göndermek istiyorum" şeklinde yazdığımda. onu da parasını geri ödemiyorlar, kredi kuponu olarak veriyorlarmış.
5 senedir bu ülkedeyim, bıktım valla bir çok şeyinden. tamam para mara ama burada hayvan yerine konuyorsun, aptal yerine konuyorsun... illa avukat tutucan da 6 ay 1 sene 2 sene koşturucan vs. sistemi çok fena kitlemişler.
o yüzden dandirik alman firması bile böyle artistleniyorsa, dell neler yapmaz? çünkü nette arattım, ingilterede adamın biri mouse-pad kısmından şikayetçi, herifi 4 5 aydır oyalıyorlarmış update geldi şunu kur, olmadıysa yeni update yayınlıycaz beklemede kalın vs. hiç karar vermedim. yıldızları da 3.2 yıldız 5 üzerinden :( ama makina güzel görünüyor.
-
Doğrudur bu tip tecrübem olmadı. Satın aldığım elektronik ürünlerde herhangi bir arızayla karşılaşmadım. Biraz şans işi.
işte bu yönden benim de sormak istediğim; intel mi amd mi hangi sınıfı önerirsin?
-
Ben amd de intelde kullandım ikisindede memnuniyetsizlik yaşamadım. Amd de dahili gpu intelden daha iyi.
teşekkürler. o zaman amd için bende seçimimi yapıcam.
-
Memnuniyetini temenni ederim, iyi günler.
tekrar teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X