Şimdi Ara

AMD 7750 ve GİGABYTE GA-MA770-DS3 ile OC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzey köprüsünün üzerine/yanına 8cm veya 12cm kasa fanlarından bağlayabilirsiniz. 770 çipsetli anakartlarda kuzey köprüsü biraz fala ısınıyor anlaşılan.
    Kuzey köprünüsün ısınma sorununu çözünce 3,3 GHz lere kadar rahatça çıkabilmeniz lazım.
  • aynı anakart magdurrarından biride benim acıkcası igrenc bi anakart almısız yane 5200 işlemcimle 2.9un üserine cıkamıyom
  • Gig. DS3 modeli bende de var Kuzey Köprü 80'in altına düşmüyo üzerine 1 pasif s. daha koyduğum halde, bir de bu anakart nasıl bi anakart yahu, , Boot yaparken İşlemcinin ve Ramlerin Reel Saat hızları dahi göstermiyo...
    Boot çok yavaş ... OC meselesine gelirsek X23600 ile 2.800 stabil.
  • ramle orantılı olarak bir miktar fsb yükseltmekte fayda var:::::::::: 220x15 hızlarına çıkabilirse ve ramlerde zamanlamalar da iyi ayarlanırsa çok güzel sonuçlar elde edilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Gig. DS3 modeli bende de var Kuzey Köprü 80'in altına düşmüyo üzerine 1 pasif s. daha koyduğum halde, bir de bu anakart nasıl bi anakart yahu, , Boot yaparken İşlemcinin ve Ramlerin Reel Saat hızları dahi göstermiyo...
    Boot çok yavaş ... OC meselesine gelirsek X23600 ile 2.800 stabil.

sensörleri okumada sorun yaratıyor. Everestte bakarsanız 80 dereceli bişey göremezsiniz.

@DOĞANSERİOUS
    dostum herhangi bir ek soğutma yok. stok fanla alındı bu değerler. voltaj vermediğim için ısı değerlerinde çok fazla bi oynama olmadı.
  • Everest te de 80 küsür gözüküyo, el değmek imkansız çok ısınıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Everest te de 80 küsür gözüküyo, el değmek imkansız çok ısınıyor...

everestin son versiyonu değilse tabii o değeri gösterir. Son versiyonunu indirin birde öyle deneyin.
  • Bu anakartta PCI X 16 diye bir menü var alt alta PCIE 1 - 2 - 3 falan yazıyor orası nedir ? Bios ta tabi. Acaba benim kart PCI 16 X te çalışmıyor mu ? Performansı çoook düşükte oyunlarda. Bios menüsü konusunda yardımcı olabilir mi acaba bilgisi olan birisi.
  • Ekran Kartınızı özelliklerini hangi hızda çalıştığını GPU-Z adlı programla öğrenebilirsiniz.

AMD 7750 ve GİGABYTE GA-MA770-DS3 ile OC
  • arkadaşlar alıntı dır

http://www.overclock.net/amd-cpus/451371-amd-athlon-x2-7750-oc-club.html

My 7750 just got in this afternoon. But won't have time to fiddle with it until the weekend. Will keep updated.

edit:

User - nist7

MHZ - 3407

Bus x Multi - 200.4 x 17

Ram speed - 1066

Voltage - 1.40

HT Link - 1800

Mobo - Gigabyte Ga-Ma770-DS3 Rev2.0

Chipset - AMD770

CPU Cooling - Stock

• @yugams
    Senden de oc değerlerini bekliyoruz.
  • yok baba ben almayayım öksürük yapıyo bana oc yapacak olursam belli 200 * 15 = 3ghz ama deymez
  • Valla sanırım sende hd4870 vardı. O ekran kartı için değer. Zaten çarpanı arttırmaktan başka bişey yapmıyacaksın. Ama genede sen bilirsin.
  • evet 4870 var oc gerektiren bi oyun kurarsam pc ye ozaman düşünürüm şimdilik öyle bi ihtiyac yok yeni işlemcilere oc yapmakta pek akıl karı diyil cpu biraz çalışsın açılsın hele
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

arkadaşlar alıntı dır

http://www.overclock.net/amd-cpus/451371-amd-athlon-x2-7750-oc-club.html

My 7750 just got in this afternoon. But won't have time to fiddle with it until the weekend. Will keep updated.

edit:

User - nist7

MHZ - 3407

Bus x Multi - 200.4 x 17

Ram speed - 1066

Voltage - 1.40

HT Link - 1800

Mobo - Gigabyte Ga-Ma770-DS3 Rev2.0

Chipset - AMD770

CPU Cooling - Stock

Kesinlikle çok zor ben 1.392 veriyorum şuanda 15x217=3250mhz'de 55 derece daha 1.5v 3.3 ghz denedim yine olmadı.İşlemciyi ve köprüyü çok iyi soğutmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 31 Mayıs 2009; 18:00:56 >

• neticede o işemci 1.nesil phenom.Fateeh deki x3 8450 ilk bende idi ona sattım.güzle bir işlemci imiş sağlam değerler görmüş.fakat her işlemcide aynı değerleri görecek diye bir kaide yok.anakrtınızın sb710 yada sb750 chipli güney köprüsü yok ise acc özelliği olmadığından işlemciler yüksek fsb değerlerinde stabil olamıyor.

neticede x2 7750be nin 3-3.3 arası değerleri n.ş.a en stabil değerlerdir.
    Üstünede çıkılabilir fakat stabilite garantisi olmaz
    syg
  • Hocam bende m720-us3 var.Onda acc özelliğide mevcut ben ansıl stabil tutabilirim 3.3-3.4ghzde ? şuan acc autoda yani %2'de.%3-%4-...-%10 gibi değerler mevcut ne yaparsam daha stabil olur ?
  • bende ma-780g ud3h var 2x2kingston hyperx 1066mhz ekrankartı hd4890pc+ psu gigabyte 720 cpu 7750 x2 be ama yinede 3.2 bile olmuyo kilit oluyo yada donuyo cpu soğutucusu Tt big typ sebeb nedir?
  • birde o 3.4 yapan yabancı arkadaşta 3.revizyon bir işlemci var eğer sizlerdeki 2.revizyon ise daha az overclock olması muhtemel
  • Family :F model:2
    Ext Family:10 extmodel: 2
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.