Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 2 GB 7850 cilerdendim bugün Garantiden sıfırıyla dönen fazla kullanamadığım kartımı sattım. Bu konunun bana çok yararı dokundu. İlk bilgisayarım dan bu zamana kadar ATI-AMD kartlar kullandım. sonraki kartım büyük bir ihtimalle Nvidia GTX serisinden olacak. herşey için teşekkür ederim. Adımı silebilirsiniz listeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2434

aynen öyle bende kullandım sık sık frame düşmeleri yaşadım 2gb olan modelini aldım rahatladı resmen bellek kullanımı 1500-1600mb'lardaydı

Sadece bi oyunda mi genelde mi boyleydi

• themaniak kullanıcısına yanıt
    Günümüzde neredeyse her oyunun 1gb üstü bellek kullandığını düşünürsek her daim sıkıntı yaratacak bir durum
  • quote:

Günümüzde neredeyse her oyunun 1gb üstü bellek kullandığını düşünürsek her daim sıkıntı yaratacak bir durum

Anladim hocam peki 7850 nin altindaki kartlar icin 2gb gereksizdir dimi

yani daha düşük bir kartta zaten 1920x1080'de yüksek ayar ve aa açılmadığı için belleğin bir önemi kalmıyor gücü belli zaten ama 7790 sağlam bir karttır 2gb'lık 7790 alınabilir 1gb'lık modeldense.
  • quote:

yani daha düşük bir kartta zaten 1920x1080'de yüksek ayar ve aa açılmadığı için belleğin bir önemi kalmıyor gücü belli zaten ama 7790 sağlam bir karttır 2gb'lık 7790 alınabilir 1gb'lık modeldense.

Hocam yalniz monitor full hd degil 1366*768 hd ready

Hd 7790 alicaktim ama forumda cok sorun oldugu yaziyo kartta donma vs gibi o yuzden onun yerine kart bakiyorum bu sorulari da onun icin soruyorum

sapphire 7790 var o çözünürlükte 7770 gibi bir kartta yeterli gelir ama ilerde dersenizki 1920x1080p monitör alırım 650 ti boost öneririm
  • quote:

sapphire 7790 var o çözünürlükte 7770 gibi bir kartta yeterli gelir ama ilerde dersenizki 1920x1080p monitör alırım 650 ti boost öneririm

Bozulmadikca degistirmem hocam

Hd 7850de yetmezmi o cozunurlukte

fazlasıyla yeterli
  • quote:

fazlasıyla yeterli

Cok İyi bisey hocam zaten monitor degistirdigim zaman e.kartinin fosili cikmis olur

Powercolor 1gb hd 7850 nasildir

yeterli aynı kartın 2gb'lık modelini kullandım uzun süre serin ve sessiz bir karttı
  • quote:

yeterli aynı kartın 2gb'lık modelini kullandım uzun süre serin ve sessiz bir karttı

Saolun hocam o zaman 7850 akar

hocam 1gb lık modelini almayın 1366x768 battlefield 4 single 1600 mb ram kullanıyor.

aa kapalıyken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeCommander -- 11 Aralık 2013; 20:39:34 >

• hocam 1920*1020 deki cozunurlukdeki bellek kullanimiyla ayni bellegi harcamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaniak -- 11 Aralık 2013; 22:00:32 >
  • Sapphire 7850 2gb ile battlefield4 de belirli yerlerde takılmalar yaşıyorum.7850 kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu ve kaç fps alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslingerTR

Sapphire 7850 2gb ile battlefield4 de belirli yerlerde takılmalar yaşıyorum.7850 kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu ve kaç fps alıyorsunuz?

Grafik ayarlarından en alttaki 3 ayar kapalı diğerleri ultrada oynuyordum 60 üzerinde fps alıyordum ama dlc deki bir haritada 45 lere düşüyor diye high yapmıştım yine sondaki 3 ayar kapalı.
  • arkadaşlar 1gb sapphire 7850 var elimde. en son sürücüyü 13.11 i indirdim ama vga bağdaştırıcı olarak görünüyordu. 13.9 tarzı eski bi driver yükledim hd7000 series yazıyor şimdi. acaba ben yanlış driver mı indiriyorum kendi indirdiğiniz driverın linkini verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emaxe

arkadaşlar 1gb sapphire 7850 var elimde. en son sürücüyü 13.11 i indirdim ama vga bağdaştırıcı olarak görünüyordu. 13.9 tarzı eski bi driver yükledim hd7000 series yazıyor şimdi. acaba ben yanlış driver mı indiriyorum kendi indirdiğiniz driverın linkini verebilir misiniz?

İşletim sisteminiz ne ve kaç bit?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: emaxe

arkadaşlar 1gb sapphire 7850 var elimde. en son sürücüyü 13.11 i indirdim ama vga bağdaştırıcı olarak görünüyordu. 13.9 tarzı eski bi driver yükledim hd7000 series yazıyor şimdi. acaba ben yanlış driver mı indiriyorum kendi indirdiğiniz driverın linkini verebilir misiniz?

İşletim sisteminiz ne ve kaç bit?

windows 7 64bit. ya oyun açtığımda falan ekran gitmeye başladı monitör kapanıyo driverla ilgilidir diye düşünüyorum.
  • emaxe kullanıcısına yanıt
    Sürücü sayfası burası:http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064

Denetim masasından sürücüyü kaldırıp sistemi yeniden başlatın ardından bu programı indirip amd seçip ortadaki butona basın ve yeniden sürücüyü kurun.

Guru3D.com
    Display Driver Uninstaller Download version 18.0.2.3
    http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Aralık 2013; 13:40:22 >

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.